Cantareata canadiana Shania Twain a anuntat, miercuri, ca va sustine in vara acestui an ultimul ei turneu din cariera, sub forma unei serii de concerte in America de Nord, informeaza bbc.com.

Vedeta canadiana, al carei album din 1997 "Come On Over" a ramas pana in zilele noastre cel mai bine vandut disc de muzica country din toate timpurile, va sustine 48 de concerte in Statele Unite si Canada, incepand din luna iunie. "Acesta este ultimul meu turneu, asadar voi incerca sa ma bucur de el cat mai mult", a declarat cantareata in emisiunea de televiziune "Good Morning America" difuzata de postul ABC. "Vreau sa ma retrag in stil mare", a adaugat ea.

"Rock This Country" va fi primul turneu pentru Shania Twain dupa o pauza de peste 10 ani si urmeaza seriei sale de concerte de la Caesars Palace din Las Vegas, sustinute in ultimii doi ani. "Simt ca Las Vegas, show-ul meu de acolo, a fost un munte urias de urcat pentru mine", a declarat artista americana, care va implini varsta de 50 de ani in august. "Nu doar ca am trecut cu bine peste acele show-uri, dar chiar m-am bucurat de ele".

Cantareata canadiana a devenit extrem de cunoscuta pe plan international la mijlocul anilor 1990, prin intermediul unor cantece cu mare priza la public, precum "You're Still the One", "Man! I Feel Like a Woman!", "Don't Be Stupid (You Know I Love You)" si "That Don't Impress Me Much". Shania Twain a vandut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial si a devenit cantareata cu cele mai multe discuri vandute din istoria muzicii country, dar a disparut de pe scena muzicala din 2004 pana in 2009 din cauza unor probleme din viata personala si a unei "inertii creative", scrie MEDIAFAX.

A reinceput sa sustina concerte live in anul 2011. Noul ei turneu va incepe cu un show la Seattle, va continua in Canada, apoi va reveni in Statele Unite cu o serie de concerte in orase importante, precum New York, Washington si Miami. Turneul se va incheia la Fresno, in California, cu doar cateva zile de aniversarea artistei, in august.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Shania Twain a anuntat, de asemenea, faptul ca in prezent lucreaza la o serie de piese noi, pe care intentioneaza sa le lanseze dupa incheierea turneului ei de adio. "Vreau sa ma bucur de aceasta «petrecere» si apoi ma voi ocupa de acel disc. Vreau sa il lanseze cand voi implini 50 de ani", a adaugat artista. Shania Twain va implini varsta de 50 de ani pe 28 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.