Bruce Willis va debuta pe Broadway intr-un spectacol de teatru ce va avea la baza romanul "Misery" scris de Stephen King.

Starul hollywoodian va interpreta in acel spectacol rolul scriitorului Paul Sheldon, un rol jucat si de James Caan in "Tortura", adaptarea cinematografica din 1990 a aceluiasi roman scris de Stephen King.

Actrita Elizabeth Marvel va interpreta rolul Annie Wilkes, o admiratoare a scriitorului Paul Sheldon, pe care il rapeste. Pentru acest rol, interpretat in "Tortura", Kathy Bates a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita. William Goldman, care a scris scenariul pentru adaptarea cinematografica a romanului "Misery", aparut in 1987, a scris si scenariul pentru noua productie de pe Broadway, scrie MEDIAFAX.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul". Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Stephen King, un maestru al genului horror, a scris peste 40 de carti si 200 de povestiri. El a castigat premiul World Fantasy, premiul Bram Stoker si premiul O. Henry. In 2003, Stephen King a primit medalia Fundatiei Nationale de Carte, pentru contributia sa remarcabila la literatura americana. Numeroase povesti scrise de King, precum "The Shining" si "Carrie", au stat la baza producerii unor pelicule hollywoodiene de succes.

Cartile sale s-au vandut in peste 350 de milioane de copii in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.