Starleta americana Kim Kardashian va sustine un recital de pian in luna mai, in ciuda faptului ca a inceput abia de curand sa studieze partiturile pentru acest instrument muzical, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana, in varsta de 34 de ani, a inceput recent sa ia cursuri de pian cu apreciata pianista rusa Oksana Kolesnikova, care are propria scoala de muzica in Beverly Hills, California, in urma unei recomandari ce i-a fost facuta de bunul ei prieten, producatorul muzical Kenny "Babyface" Edmonds.

In ciuda faptului ca a inceput de foarte putina vreme sa studieze pianul, Kim Kardashian intentioneaza sa isi surprinda familia si prietenii apropiati in luna mai, cand va sustine un scurt recital cu ocazia serbarii anuale organizate la acea scoala de muzica. Potrivit unei surse, Kim Kardashian a decis sa ia lectii de pian cu Oksana Kolesnikova, dupa ce sora ei mai mare, Kourtney Kardashian, i-a oferit un pian drept cadou de Craciun. Aceeasi sursa a dezvaluit pentru TMZ.com ca vedeta americana exerseaza foarte mult in aceasta perioada si a luat foarte in serios acest curs de pian. In copilarie, Kim il urmarea adeseori pe tatal ei - Robert Kardashian, in prezent decedat - cantand la pian, scrie MEDIAFAX.

Kim Kardashian a declarat de curand pe Twitter ca in aceasta perioada invata sa cante la pian una dintre piesele sotului ei, rapperul Kanye West. "Ii voi face o surpriza lui Kanye, invatand sa cant unul dintre cantecele sale. El nu prea frecventeaza retelele de socializare, asadar nu va sti ca eu am publicat acest mesaj", a declarat vedeta americana intr-un mesaj publicat pe Twitter saptamana trecuta.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013. Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.