Ethan Hawke si Denzel Washington, protagonistii filmului "Zi de instructie/ Training Day" (2001), vor juca din nou impreuna si vor face echipa pe marele ecran intr-un remake al westernului "Cei sapte magnifici/ The Magnificent Seven".

Potrivit site-ului TheWrap, actorul Ethan Hawke, starul din "12 ani de copilarie/ Boyhood", va interpreta unul dintre pistolarii din noua versiune a westernului clasic din 1960, ce a fost regizat de John Sturges. Noul film va reprezenta nu doar o noua colaborare a actorilor Ethan Hawke si Denzel Washington, ci si o reunire a lor cu regizorul Antoine Fuqua, la aproape 15 ani dupa ce acesta a regizat pelicula "Zi de instructie".

Chris Pratt, starul filmului "Gardienii galaxiei", si actrita Haley Bennett vor juca si ei in acest film. Scenariul noului lungmetraj a fost scris de Nic Pizzolatto, creatorul serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective", si John Lee Hancock, regizorul filmului "Povestea unui campion/ The Blind Side". Cu o cariera de peste trei decenii, Ethan Hawke, in varsta de 44 de ani, a jucat in peste 50 de filme si a fost in adolescenta un veritabil star al generatiei grunge, demonstrandu-si apoi talentul intr-o serie de filme importante, apreciate atat de public, cat si de criticii de specialitate, scrie MEDIAFAX.

Ethan Hawke a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar gratie evolutiilor sale din filmele "Zi de instructie/ Training Day" si "12 ani de copilarie/ Boyhood", dar are si alte doua nominalizari la Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat, gratie filmelor "Inainte de apus/ Before Sunset" (2004) si "Inainte de miezul noptii/ Before Midnight" (2013), cele doua continuari ale filmului romantic "Inainte de rasarit/ Before Sunrise" (1995).

Starul american s-a remarcat si in alte productii cinematografice de succes, precum "Cercul poetilor disparuti", "Cu picioarele pe pamant", "Gattaca", "Marile Sperante", "Identitati furate", "Asalt asupra sectiei 13" si "New York, te iubesc".

Citeste si:
Denzel Washington, premiat cu Globul de Aur pentru intreaga cariera
Denzel Washington, premiat cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.