Noel Gallagher, chitaristul fostei trupe Oasis, refuza sa poarte ochelari, desi a inceput sa aiba probleme de vedere grave.

Starul britanic, in varsta de 47 de ani, spune ca, desi vederea lui a inceput sa devina neclara, va incerca sa corecteze aceasta problema abia dupa ce nu va mai fi capabil sa faca diferenta, vizual, intre sotia sa, Sara MacDonald, si o alta femeie, scrie MEDIAFAX.

"Am intr-adevar nevoie de ochelari. Dar voi astepta pana in ziua cand, intrand intr-un restaurant, voi saruta o alta femeie in loc sa o sarut pe sotia mea, aflata la o alta masa, inainte de a face ceva in aceasta privinta. Abia atunci voi face o operatie cu laser", a spus Noel Gallagher.

De asemenea, rockerul spune ca este "paranoic" atunci cand vine vorba de pierderea podoabei capilare. "Nu am o fata suficient de buna pentru a fi chel. Nasul meu e atat de mare incat nu as putea sa port palarie", a spus artistul britanic. Totodata, cantaretul spune ca ar prefera sa isi piarda mai degraba abilitatea de a compune piese de succes decat sa isi piarda parul.
"Daca imi va cadea parul, ar trebui sa ma rad. Mai bine mi-as pierde capacitatea de a compune piese decat sa imi pierd frizura. Am scris deja multe cantece minunate, dar asta nu se compara cu coafura mea", a declarat rockerul pentru tabloidul The Sun.

Considerata un pionier al genului muzical britpop, trupa Oasis a cunoscut un succes urias in anii 1990 si a vandut circa 50 de milioane de discuri. In urma neintelegerilor dintre cei doi frati, trupa Oasis s-a destramat in august 2009, dupa o cearta violenta dintre Liam si Noel, chiar inainte de a urca pe scena unui concert sustinut la Paris.

Dupa destramarea grupului Oasis, Liam Gallagher, in varsta de 42 de ani, a infiintat un nou grup, Beady Eye. Aceasta formatie s-a destramat in octombrie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.