Madonna a anuntat organizarea unui nou turneu, incepand din 29 august, in 34 de orase din America de Nord si Europa, pentru promovarea celui de-al treisprezecelea sau album de studio, "Rebel Heart", care va fi lansat pe 9 martie.

Turneul de promovare va debuta pe 29 august, cu un concert in Miami, care va fi urmat de alte 19 spectacole in Statele Unite ale Americii si Canada, printre care se afla show-uri in orase precum Montreal, pe 9 septembrie, New York, pe 16 septembrie, Detroit, pe 1 octombrie si Los Angeles, pe 27 octombrie.

In Europa, seria de concerte va debuta pe 4 noiembrie, la Koln, in Germania, artista in varsta de 56 de ani urmand sa mai cante la Praga, pe 7 noiembrie, Berlin, pe 10 noiembrie, Stockholm, pe 14 noiembrie, Herning, pe 17 noiembrie, Torino, pe 21 noiembrie, Barcelona, pe 24 noiembrie, Antwerp, pe 28 noiembrie, Londra, pe 1 decembrie, Amsterdam, pe 5 decembrie, Paris, pe 9 decembrie, Manchester, pe 14 decembrie, Birmingham, pe 16 decembrie, si se va incheia pe 20 decembrie, cu un show organizat in Glasgow, scrie MEDIAFAX.

Biletele pentru spectacolele din Europa vor fi puse in vanzare pe 16 martie.
Albumul "Rebel Heart" va fi lansat oficial pe 9 martie, acesta fiind al 13-lea material de studio al artistei supranumite "regina muzicii pop". Sase dintre cantecele de pe noul album au fost deja lansate in luna decembrie 2014 prin intermediul magazinelor de muzica online, cum este iTunes al Apple, dupa ce variante neterminate ale acestor piese au fost publicate ilegal pe internet cand computerul artistei a fost accesat ilegal de un hacker din Israel.

Madonna a lansat deja un single de pe noul album, melodia "Living for Love", pe care a interpretat-o la gala de decernare a premiilor Grammy, din Statele Unite ale Americii, si la gala Brit Awards, de la Londra. Cantareata a cazut pe scena in timpul spectacolului de la Londra, dupa ce nu a putut desface la timp pelerina pe care o purta, iar dansatorii au tras de ea, dezechilibrand-o pe artista.

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.