Gerard Butler s-a logodit cu iubita sa, specialista in design interior Morgan Brown, afirma presa internationala, potrivit careia partenera de viata a starului scotian a fost fotografiata in timp ce purta un inel cu un diamant urias.

Potrivit dailymail.co.uk, Gerard Butler si Morgan Brown au o relatie care a inceput in vara anului trecut. Jurnalistii de la tabloidele americane au fotografiat-o pe Morgan Brown cu acel inel impresionant, duminica, in timpul unei plimbari prin Malibu, in California. Morgan Brown si Gerard Butler par sa fi devenit de nedespartit dupa ce au decis sa formeze un cuplu in vara anului trecut si isi arata adeseori in public afectiunea pe care o au unul pentru celalalt. In decembrie, cei doi au fost fotografiati in timp ce se sarutau in public, la un meci de fotbal american, in New Orleans, scrie MEDIAFAX.

Dupa o saptamana, starul scotian, in varsta de 45 de ani, si iubita lui au fost fotografiati din nou in timp ce se tineau de mana, pe terasa unui restaurant din Malibu. Cei doi au petrecut insa sarbatorile de iarna separat, iar actorul scotian a fost vazut singur pe aeroportul din Los Angeles, la sfarsitul lunii decembrie. Actorul venea din Europa si era asteptat la aeroport de Morgan Brown. Morgan este o femeie de afaceri de succes si a fost model inainte de a deveni specialista in design interior.

Mama ei, Karen Brown, a avut la randul ei o cariera de model de mare succes si a avut un copil cu actorul Peter O'Toole. Gerard Butler a avut anterior relatii cu numeroase femei celebre, precum Jessica Biel, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston si Brandi Glanville. Numele lui a fost adeseori asociat si cu modelul si actrita romana Madalina Ghenea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.