Cantareata Madonna a declarat ca le va permite copiilor sai sa incerce droguri "cu moderatie", spunand ca este absurd sa le interzica consumul de narcotice, recunoscand in acelasi timp ca si ea s-a drogat, potrivit dailymail.co.uk.

Madonna a acordat un interviu emisiunii "The Jonathan Ross Show", care va fi difuzat pe 14 martie de televiziunea britanica ITV, in care a vorbit atat despre incidentul de la gala Brit Awards, cand artista a cazut de pe scena, despre si despre consumul de droguri si despre faptul ca le va permite copiilor sai sa aiba astfel de experiente.

Cantareata a vorbit despre piesa sa intitulata "Devil Pray", ale carei versuri fac referire clara la consumul de droguri ("we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid"), si a declarat ca ea nu se drogheaza, pentru ca nu ii place, dar ca nu le-ar putea spune copiilor sai sa nu incerce aceste substante. "Nu sunt un mare fan al drogurilor. Pur si simplu nu mi se potrivesc. In cele cateva ocazii in care am incercat droguri, acum multi, multi ani, pur si simplu nu mi-a placut. Voiam sa scap de substantele astea din mine. Am inceput sa beau foarte multa apa gandindu-ma ca asa efectul lor se va termina", a marturisit Madonna, potrivit MEDIAFAX.

Jonathan Ross, gazda emisiunii, a continuat, dorind sa afle detalii privind discutiile despre droguri ale cantaretei cu copiii sai, Lourdes, in varsta de 18 ani, Rocco, in varsta de 14 ani, si Mercy si David, ambii in varsta de noua ani. "Nu fac decat sa ii cer fiicei mele (Lourdes, n.r.) sa ia decizii intelepte si sa faca lucruri cu moderatie si sa incerce sa nu amestece bauturile alcoolice", a spus cantareata in varsta de 56 de ani.

"Nu voi spune «Nu, nu face asta», pentru ca este absurd. Si nu e nici corect. Da, eu m-am drogat", a continuat Madonna.

In cadrul emisiunii, vedeta a vorbit si despre incidentul de la gala de decernare a premiilor muzicale Brit, cand, la primul sau spectacol in cadrul acestei gale, din ultimii 20 de ani, a cazut de pe scena. Dupa ce pelerina pe care o purta artista nu s-a desfacut, dansatorii au tras de mantie si Madonna a cazut de pe o scara cu trei trepte, aproape rostogolindu-se.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Cantareata a izbucnit in ras si a negat total ca incidentul ar fi fost regizat, aceasta suspiciune aparand pe internet, pentru ca imediat dupa cazatura versurile melodiei "Living for Love" cantate de Madonna faceau referire la o cadere si o revenire in forta. "Nu voi mai scrie niciodata astfel de versuri", a glumit cantareata, care a refuzat sa revada inregistrarea incidentului, spunand ca munceste foarte mult si repeta intens pentru ca totul sa fie perfect, iar ceea ce s-a intamplat la Brit Awards a fost un "spectacol de groaza".

Madonna a declarat ca in urma cazaturii s-a lovit putin la cap, dar ca acest lucru nu a fost foarte grav. Artista a mai spus ca stie cum sa cada de cand a invatat sa calareasca, intrucat a alunecat de mai multe ori de pe cal. Cantareata a precizat ca un medic a stat langa ea mai mult timp dupa incident si a consultat-o pentru a se asigura ca lovitura de la cap nu este grava.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Considerata "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din cariera, a fost "MDNA" (2012), iar cel de-al 13-lea material de studio, "Rebel Heart", va fi lansat pe 9 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.