Sarah Jessica Parker va juca intr-un nou serial de televiziune, o comedie produsa de HBO, intitulata "Divorce", actrita fiind vazuta recent in timp ce participa la filmarile pentru episodul pilot pe strazile din New York.

Sarah Jessica Parker, in varsta de 49 de ani, va avea din nou un rol principal intr-un serial de televiziune, la zece ani de la incheierea celebrei serii "Totul despre sex/ Sex and the city". Actrita a fost vazuta filmand pentru episodul pilot al unui nou serial de comedie, intitulat "Divorce", ce va fi difuzat de HBO.

Artista americana a mai avut aparitii in productii de televiziune in ultimii ani, cum ar fi cele in care-si joaca propriul rol in serialul "Glee", dar acesta va fi primul rol principal intr-un serial in ultimii zece ani. "Divorce" spune povestea unui divort care dureaza foarte mult timp, iar scenariul este scris de actrita si scenarista britanica Sharon Horgan.

Sarah Jessica Parker, care este si producator executiv al noii serii de televiziune, joaca rolul unei femei de varsta mijlocie ale carei cele mai bune doua prietene o conving ca ar trebui sa divorteze. Nesigura daca sa se desparta sau nu, femeia al carei rol il joaca Parker isi da seama ca un nou inceput este mult mai greu decat credea. In viata reala, Sarah Jessica Parker este casatorita de 17 ani cu actorul Matthew Broderick, cu care are trei copii. Sarah Jessica Parker, in varsta de 49 de ani, a devenit celebra jucand in serialul de televiziune "Totul despre sex", dar si in continuarile pentru marele ecran ale acestei productii, scrie MEDIAFAX.

Ulterior, ea a aparut intr-o serie de comedii, precum "Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu sotii Morgan?", "De Anul Nou" si "Oare cum o reusi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a castigat doua premii Emmy si patru Globuri de Aur, in schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de aceasta serie a castigat, alaturi de colegele de distributie, un premiu Zmeura de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.