Actrita Liv Tyler, care a nascut in urma cu circa doua saptamani cel de-al doilea copil al sau, s-a logodit cu iubitul sau, Dave Gardner, potrivit presei tabloide americane, care relateaza ca vedeta a fost fotografiata purtand un inel cu diamant la mana stanga, informeaza contactmusic.com.

Liv Tyler si agentul sportiv Dave Gardner au fost vazuti vineri in New York, in timp ce mergeau sa il viziteze pe bebelusul lor, Sailor Gene, care este internat in spital din cauza nasterii sale premature. Acesta este primul copil al cuplului Liv Tyler - Dave Gardner. In timpul acestei vizite, actrita in varsta de 37 de ani purta pe degetul inelar al mainii stangi un inel de logodna. Reprezentantii actritei nu au comentat deocamdata informatia privind logodna cuplului.

Sailor Gene, cel de-al doilea copil al lui Tyler, s-a nascut cu sase saptamani inainte de termen, dar este "sanatos" si va mai ramane sub supraveghere medicala "pentru un timp". Daca informatia privind logodna este adevarata, aceasta va fi a doua casatorie a lui Liv Tyler, care a mai fost casatorita cu rockerul Royston Langdon intre 2003 si 2009, cu care are un fiu, Milo, in varsta de zece ani. Dave Gardner mai are, de asemenea, un fiu, Gray, in varsta de sapte ani, din casnicia cu actrita britanica Davinia Taylor, scrie MEDIAFAX.

Liv Tyler este fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler, si a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat in industria de divertisment in 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul sau rol a fost in 1994, in filmul "Dincolo de tacere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al printesei elfilor Arwen din trilogia "Stapanul inelelor". Liv Tyler joaca si in serialul "Cei ramasi/ The Leftovers", alaturi de Justin Theroux, care este difuzat de televiziunea HBO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.