Un cantaret de la Opera Nationala Romana din Iasi, in varsta de 34 de ani, a fost gasit spanzurat, duminica, in vila in care locuia, primele cercetari aratand ca acesta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme financiare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Basul Octavian Dumitru, in varsta de 34 de ani, a fost gasit, in cursul diminetii de duminica, spanzurat in casa, din primele cercetari facute de catre anchetatori reiesind ca acesta ar fi avut probleme financiare. "Am fost sesizati duminica, in jurul orei 12.30, ca a fost gasit un barbat decedat prin spanzurare in casa in care locuia. S-a deplasat la fata locului o echipa de la Sectia 5 de Politie, s-a efectuat cercetarea locului faptei si nu sunt suspiciuni, pana in prezent, cu privire la comiterea vreunei infractiuni“, a declarat comisar Madalina Taranu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi. Potrivit unor surse judiciare, barbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare.

Trupul cantaretului de opera a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, unde se va face necropsia. Barbatul era originar din Galati si lucra la Opera din Iasi din anul 2004, ultima sa reprezentantie fiind in "Barbierul din Sevilla", unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi, scrie MEDIAFAX.

Octavian Dumitru a fost, intre anii 2002 si 2004, membru al corului "Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat "Moldova” Iasi. In anul 1998, a absolvit Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin” din Galati, Sectia Pedagogica, in 2003 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, Facultatea de Interpretare Muzicala, Sectia Canto, clasa Prof. Univ. Dr. Corneliu Solovastru, iar in 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte "George Enescu” din Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.