Billy Bob Thornton s-a casatorit pentru a sasea oara, in luna octombrie, in cadrul unei ceremonii secrete, cu iubita sa Connie Angland, cu care are o relatie de 12 ani.

"Billy Bob Thornton, in varsta de 59 de ani, si iubita sa Connie Angland, in varsta de 49 de ani, s-au casatorit pe 22 octombrie 2014 in locuinta lor din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor doua familii", a precizat pentru E!News agentul de presa al starului, potrivit MEDIAFAX.

Billy Bob Thornton si Connie Angland au impreuna o fiica in varsta de 10 ani. Connie Angland, care este artist papusar si expert in costume, a lucrat in trecut la cateva filme realizate cu bugete mari la Hollywood, precum "Men in Black", "Men in Black II", "Stigmata" si "Planet of the Apes". Billy Bob Thornton s-a casatorit pentru prima data in 1978, cu Melissa Lee Gatlin, de care a divortat insa dupa doi ani. Cei doi au impreuna o fiica, Amanda. De asemenea, starul hollywoodian si cea de-a patra sotie a sa, Pietra Dawn Cherniak, au impreuna doi fii, William si Harry.

Actorul american nu are copii cu Toni Lawrence si Cynda Williams, a doua, respectiv a treia sotie a lui, si nici cu cea de-a cincea sotie, actrita Angelina Jolie, cu care a fost casatorit din 2000 pana in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.