Medicii americani au deconectat-o pe Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cantarete Whitney Houston, de la aparatul de ventilatie asistata care a ajutat-o sa respire de cand a fost gasita inconstienta in cada baii sale.

Potrivit unei surse din familia lui Bobbi Kristina Brown, nu a fost luata nicio decizie referitoare la deconectarea de la sistemele de mentinere a functiilor vitale. Sursa, care a refuzat sa ii fie publicata identitatea, a declarat, joi, ca starea generala a lui Brown nu s-a schimbat. Indepartarea tubului prin care respira este o procedura standard necesara evitarii aparitiei infectiilor. Potrivit CNN, Bobbi Kristina Brown respira acum prin intermediul unui orificiu la nivelul gatului, realizat de medici in urma unei traheotomii, si, cel mai probabil, va ramane in aceeasi stare timp de saptamani sau luni.

Membri ai familiei au declarat ca Brown, in varsta de 21 de ani, singurul copil al cantaretilor Bobby Brown si Whitney Houston, lupta pentru viata sa, fiind internata la Emory University Hospital din Atlanta, dupa ce a fost descoperita, pe 31 ianuarie, cu fata in jos si inconstienta in cada din baia casei sale. Familia a oferit putine detalii despre tratamentul si pronosticul medical al tinerei. Bobby Brown a cerut ca intimitatea familiei sa fie respectata.

Politia din Roswell, statul american Georgia, efectueaza o ancheta penala si a interogat mai multe persoane referitor la circumstantele care au dus la descoperirea lui Bobbi Kristina in stare de inconstienta.

Mama tinerei, cantareata Whitney Houston, castigatoare a sase premii Grammy si actrita care s-a luptat mult timp cu dependenta de droguri, a murit inecata in cada din camera de hotel din Beverly Hills, California, pe 11 februarie 2012. Autoritatile au anuntat ca vedeta s-a inecat accidental, in urma consumului de cocaina si a problemelor cardiace. Whitney Houston a murit la varsta de 48 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.