Un barbat in varsta de 21 de ani, Rymir Satterthwaite, care doreste sa devina cantaret de rap, sustine ca Jay-Z este tatal sau si l-a chemat pe acesta in instanta pentru ca justitia sa il oblige sa efectueze un test de paternitate.

Potrivit tabloidului The National Enquirer, o serie de documente legale obtinute de jurnalisti sugereaza ca Rymir Satterthwaite, originar din New Jersey, a depus in instanta o cerere prin care Jay-Z este obligat sa faca un test de paternitate.

Jay-Z, pe numele sau real Shawn Carter, a castigat un proces legat de presupul sau fiu in urma cu cinci ani, dar, in decembrie 2014, jurista Lillie Coley, despre care se crede ca ar fi tutorele legal al lui Rymir Satterthwaite, a depus in instanta dovezi potrivit carora muzicianul american ar mintit pentru a scapa de efectuarea testului de paternitate. Testul de paternitate pe care Jay-Z ar fi trebuit sa il efectueze in 2010 a fost respins din cauza ca muzicianul ar fi locuit in New York, nu in New Jersey, si s-ar fi aflat astfel in afara jurisdictiei primei instante. Dar noile documente ar dovedi ca rapperul detine trei case in New Jersey.

Rymir Satterthwaite sustine ca mama sa, Wanda, ar fi avut o relatie cu Jay-Z in anii 1990. Jay-Z s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.
Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.