Rick Salomon, sotul starletei Pamela Anderson, a atacat in justitie cererea de divort depusa de actrita si solicita anularea casatoriei, afirmand ca fosta vedeta a serialului "Baywatch" l-ar fi inselat pentru a-l determina sa o ceara in casatorie, informeaza contactmusic.com.

Vedeta canadiana a initiat procedura legala pentru a pune capat celei de-a doua casatorii a ei cu producatorul de film Rick Salomon, saptamana trecuta, invocand motivul diferentelor ireconciliabile, la mai putin de sase luni dupa ce solicitase anularea procedurii de divort, pe care o initiase in vara anului trecut.

Rick Salomon a reactionat imediat, depunand la randul sau in justitie un document prin care solicita anularea casatoriei sale cu Pamela Anderson, pe care o acuza ca l-ar fi "pacalit". Totusi, Rick Salomon nu a dezvaluit natura presupusei infractiuni care ar fi fost comisa de Pamela Anderson, relateaza TMZ.com.

Rick Salomon, care este si un jucator profesionist de poker ce se bucura de succes in aceasta cariera, solicita instantei californiene sa anuleze cererea de pensie alimentara formulata de Pamela Anderson, scrie MEDIAFAX.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 47 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara. Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, iar prima lor casnicie lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.

Rick Salomon a aparut ulterior intr-o inregistrare video pornografica alaturi de starleta Paris Hilton. El a fost casatorit cu actritele Elizabeth Daily si Shannen Doherty. Pamela Anderson a fost la randul ei casatorita cu rockerul Tommy Lee, in perioada 1995-1998, si cu rockerul Kid Rock, in perioada 2006-2007. Starleta canadiana are doi fii - Brandon Thomas Lee si Dylan Jagger Lee - cu rockerul Tommy Lee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.