Actorul Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes "Spartacus", va veni in Romania la cea de-a treia editie a East European Comic Con, in timp ce Kevin Sorbo si-a anulat participarea la evenimentul care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la Romexpo din Bucuresti.

Actorul de origine neozeelandeza are o apetenta pentru rolurile negative, fiind cunoscut si pentru partitura lui Azog, liderul orcilor din seria "Hobbitul", interpretarea fiind indelung laudata de regizorul Peter Jackson, potrivit unui comunicat. De asemenea, Manu Bennett i-a dat viata legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes "Arcasul/ Arrow".

Lista sa de lungmetraje include si mult premiatul "Lantana", "The Marine", unde il are ca partener de ecran pe wrestlerul John Cena, "The Condemned", dar si apreciatul film japonez "Tomoko", scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Kevin Sorbo nu mai poate lua parte la eveniment din cauza unor filmari care au aparut in perioada in care trebuia sa participe la East European Comic Con. Actorul a declarat ca si-ar fi dorit foarte mult sa isi cunoasca fanii din Romania si a promis ca va face tot posibilul pentru a veni la editia din 2016 a East European Comic Con, avand in acest sens tot sprijinul organizatorilor.

In zilele urmatoare se vor anunta si alte nume importante din lumea fascinanta a filmelor si serialelor care se vor alatura lui Manu Bennett si Kristian Nairn (interpretul lui Hodor din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones").

Creative Monkeyz si Sector 7 sunt primele celebritati din mediul online care vor fi prezente pe scena East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionatilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video si nu numai. Organizatorii au pregatit celor aproximativ 35.000 de vizitatori asteptati, pe langa intalniri cu actori de la Hollywood, si o competitie regionala de gaming, precum si o intreaga zona destinata jocurilor video in care se vor putea testa cele mai noi aparitii, concursuri de cosplay, in care oricine se poate transforma in personajul preferat, quiz-uri, elemente de recuzita de pe platourile de filmare, interactiuni cu expozantii si cu cei mai importanti creatori de content din mediul online.

Citeste si:
Lantul de restaurante Hercule anunta deschideri de noi unitati in 2017
Lantul de restaurante Hercule...

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket, la pretul de 64 de lei, iar, in ultima saptamana, costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con se va desfasura la complexul Romexpo, in perioada 8 - 10 mai, si este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.