Filmul "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 2.769.610,24 de lei si 145.702 spectatori.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", care ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, avand in vedere ca scenele cu sex din acesta cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Actiunea are loc in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani, inca virgina, cedeaza in fata sarmului si a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey. Filmul este distribuit in Romania de Ro Image 2000.

Pe locul al doilea in box office-ul romanesc s-a clasat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", de Andy si Lana Wachowski, cu incasari de 608.026,25 de lei, potrivit cinemagia.ro. Pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", distribuita de Freeman Entertainment, prezinta povestea lui Jupiter Jones, interpretata de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar afla la un moment dat ca este de fapt mostenitoarea tronului unui adevarat imperiu intr-un alt colt al Universului, iar venirea sa la putere trebuie sa aduca echilibrul in cosmos. Lungmetrajul a fost vizionat de 26.851 de spectatori de vineri pana duminica.

Locul al treilea i-a revenit animatiei 3D "SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D/ The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water", regizata de Paul Tibbitt, cu incasari de 380.567,68 de lei si 20.598 de spectatori. Filmul de animatie, distribuit de Ro Image 2000, spune povestea lui SpongeBob si a prietenilor lui, personaje indragite de copii din serialul de desene animate dedicat, care trebuie sa iasa pe uscat pentru a recupera reteta secreta pentru prepararea sendvisului Krabby Patty, care a fost furata de piratul Burger Beard.

Filmul "Kingsman: Serviciul secret/ Kingsman: The Secret Service" a obtinut in primul weekend de difuzare in cinematografele romanesti 371.212 lei, fiind vizionat de 18.468 de spectatori. Pelicula, distribuita de Odeon Cineplex, este regizata de Matthew Vaughn si ii are in distributie pe Colin Firth, Taron Egerton si Samuel L. Jackson. O organizatie secreta de spionaj recruteaza un tanar de pe strada si il inscrie intr-un program extrem de competitiv de antrenament, in timp ce o amenintare globala iese la iveala din partea unui geniu al tehnologiei, cu ganduri deloc pacifiste.

Comedia "Nuntasi de inchiriat/ The Wedding Ringer", regizata de Jeremy Garelick, s-a clasat pe locul al cincilea, cu incasari de 202.638 de lei de vineri pana duminica. Pelicula, care este distribuita de InterComFilm Distribution, ii are in distributie pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco si Josh Gad si prezinta povestea lui Doug, care urmeaza sa se insoare, dar nu are niciun prieten pe care sa il desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide sa apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmeaza pare sa fie mai mult decat si-a dorit. Comedia a fost vizionata de 10.239 de spectatori, in al treilea weekend de la premiera in cinematografele romanesti.

Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.