Rudele lui Patrick Swayze spun ca testamentul starului american a fost falsificat si au cerut politiei americane sa initieze o ancheta, pentru a o interoga pe vaduva starului, Lisa Niemi.

Patrick Swayze, care a murit din cauza unui cancer pancreatic in urma cu mai mult de cinci ani, a semnat un testament cu sapte saptamani inainte de deces. In acel document, actorul si-a eliminat toate rudele de pe lista beneficiarilor si a lasat mostenire intreaga avere sotiei sale, Lisa Niemi.

Insa, din cauza starii sale de sanatate precare in momentul semnarii testamentului, rudele actorului spun ca documentul a fost falsificat. Ei au cerut initierea unei anchete si au spus ca vaduva fratelui lor, Lisa Niemi, ar trebui considerata principalul suspect in acea investigatie.

"La trei saptamani dupa ce Patrick s-a imbolnavit, Lisa l-a presat in mod constant, cerandu-i sa semneze un nou testament prin care sa ii lase ei intreaga avere", a declarat intr-un interviu recent Sean Swayze, fratele starului american. "Acest lucru l-a indurerat profund pana cand a murit", a adaugat el, potrivit MEDIAFAX.

Acel ultim testament, prezentat ca proba la un tribunal din New Mexico, in august 2014, le-a scos de pe lista beneficiarilor pe rudele starului din filmul "Dirty Dancing", desi acestea erau foarte apropiate de actorul american. Potrivit fratelui sau, testamentul ar fi fost semnat de Patrick Swayze pe 27 iulie 2009, cu doar sapte saptamani inainte de decesul sau.

Un medic legist si un expert in grafologie, angajati de tabloidul The National Enquirer, au analizat presupusa semnatura a actorului si au declarat ca este "putin probabil" ca Patrick Swazye sa fi semnat acel testament.

"Nici macar nu se apropie de semnatura fratelui meu", a declarat fratele starului hollywoodian. Contribuind fara sa vrea la sustinerea afirmatiilor fratilor lui Patrick Swayze, Lisa Niemi, in varsta de 58 de ani, care intre timp s-a recasatorit, a lansat un volum de memorii, "Worth Fighting For", in care spunea ca starea de sanatate si mentalul fostului ei sot erau "lipsite de speranta" in ultimele zile de viata ale acestuia.

Citeste si:
Cea mai de temut boala! Celebritati care au pierdut lupta cu CANCERUL
Cea mai de temut boala a...

"Nu poate sa se ridice, asadar eu trebuie sa il ajut. Nu poate sa se ocupe de afaceri, asadar eu trebuie sa fac acest lucru. Uneori, il ajut chiar sa mearga la toaleta", scria Lisa Niemi in acel volum.

Aceeasi carte confirma afirmatiile facute de Danielle, o nepoata a actorului, dar si alte surse din familia acestuia, potrivit carora starul era puternic sedat si era internat intr-o unitate de terapie intensiva in perioada in care testamentul a fost semnat. Familia Swayze merge pana intr-acolo incat sustine ca Lisa Niemi ar fi mintit atunci cand le-a spus ca cenusa actorului a fost imprastiata la ferma sa din New Mexico.

"Lisa a fost intotdeauna o hoata intriganta, nu ma astept la nimic bun din partea acelei ticaloase", a spus Sean Swayne.

Desi disputa dintre Lisa Niemi si familia actorului Patrick Swayze dateaza deja de aproape un an, Procuratura din Los Angeles a spus ca Politia locala trebuie sa primeasca in primul rand o plangere scrisa, inainte de a putea sa initieze o ancheta. Frederic Gaines, avocatul lui Patrick Swayze, care a asistat la semnarea testamentului, a refuzat sa comenteze aceste informatii. Lisa Niemi si Patrick Swayze s-au casatorit in 1975.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Actorul american Patrick Swayze, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, dupa o lunga lupta cu un cancer la pancreas, la varsta de 57 de ani. Swayze, actor si dansator, care si-a consolidat statutul de sex simbol aparand alaturi de Demi Moore in comedia romantica "Fantoma mea iubita/ Ghost", lansata in 1990, a murit in locuinta din ferma sa din New Mexico.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) si "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), si are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.