Lily Allen a fost amenintata cu moartea intr-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune ca face parte din gruparea terorista Statul Islamic (SI).

Pe contul ei de pe reteaua de socializare Instagram, artista britanica a publicat, vineri, o copie a mesajelor violente pe care le-a primit pe telefonul mobil, provenind de la un utilizator care spune ca face parte din gruparea Statul Islamic. Intre doua insulte, acesta a amenintat-o pe Lily Allen, spunand ca o va rapi, o va viola si o va decapita.

In acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei in varsta de 29 de ani o serie de amenintari violente: "Foarte bine, se pare ca nu vrei sa intelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profita de ceea ce ai acum, tarfo! Iti voi pirata conturile de pe internet, te voi rapi si te voi viola. Apoi, te voi eviscera si te voi decapita, tarfa proasta!".

In textul care insoteste fotografia de pe Instagram ce prezinta acele mesaje, Lily Allen spune ca autorul amenintarilor ar fi obtinut numarul ei personal de telefon "accesand ilegal contul de Twitter al cantaretei Taylor Swift". Cantareata americana a confirmat intr-adevar ca unele dintre conturile ei de pe retelele de socializare au fost piratate in luna ianuarie.

Intr-unul dintre mesajele violente primite de Lily Allen - si publicate de aceasta pe Instagram -, presupusul terorist afirma faptul ca are in continuare acces la contul de Twitter al cantaretei Taylor Swift. Luna trecuta, contul de Twitter al cotidianului francez Le Monde a fost piratat de Armata electronica siriana.

In varsta de 29 de ani, Lily Allen a devenit cunoscuta pe scena muzicala gratie primelor doua albume de studio ale sale, foarte bine primite de public si de criticii de specialitate - "Alright, Still", lansat in 2006, si "It's Not Me, It's You", lansat in 2009. Lily Allen a lansat cel de-al treilea album din cariera, "Sheezus", pe 5 mai 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.