Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la premiile Oscar 2015 pentru rolul din drama "The Imitation Game", se va casatori cu iubita sa, regizoarea Sophie Hunter, sambata, de Valentine`s Day, potrivit unor informatii din presa internationala.

Nunta va fi una restransa, iar ceremonia de casatorie se va desfasura intr-un loc secret din sudul Marii Britanii, in a doua parte a zilei de 14 februarie, cand se celebreaza Valentine's Day. Informatii neconfirmate, prezentate de Sky News, indica locul de desfasurare a evenimentului ca fiind undeva in Isle of Wight. Zvonurile despre posibila nunta au aparut la doar trei luni de la momentul anuntului logodnei celor doi, care a aparut in sectiunea "Casatorii viitoare/ Forthcoming Marriages" de la pagina 57 a cotidianului britanic The Times din 5 noiembrie, si la o luna dupa ce cuplul a anuntat ca asteapta primul copil.

In luna ianuarie, o sursa apropiata cuplului a declarat pentru publicatia The Sunday Mirror ca actorul britanic vrea sa se casatoreasca cu iubita sa inainte de nasterea copilului. Potrivit contactmusic.com, la nunta sunt invitati doar prieteni apropiati si membri ai familiei, care ar fi jurat ca vor pastra secretul in ceea ce priveste locul desfasurarii ceremoniei. Benedict Cumberbatch si Sophie Hunter au fost vazuti pentru prima data impreuna in 2009, iar de atunci au avut o relatie departe de ochii presei. Sophie Hunter este o regizoare de teatru si actrita si a jucat si in seriale precum "Crimele din Midsomer", "Torchwood" si "Vanity Fair", scrie MEDIAFAX.

Benedict Cumberbatch se bucura de o popularitate tot mai mare in ultimii ani, dupa succesul serialului "Sherlock", produs de BBC, in care a jucat rolul principal. Actorul britanic a interpretat personajul negativ in "Star Trek in intuneric", din 2013, si are un rol important in noua trilogie "The Hobbit", regizata de Peter Jackson. Actorul a fost distribuit alaturi de Meryl Streep in "August Osage County", o adaptare hollywoodiana a unei celebre piese de teatru, dar si in filme ca "The Imitation Game", de Morten Tyldum, unde joaca rolul britanicului Alan Turing, care a spart codul Enigma folosit de nazisti pentru a comunica in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, "12 ani de sclavie", din 2013, si "Un spion care stia prea multe", din 2011.

Citeste si:
Ford a fost la un pas să cumpere Volkswagen după Al Doilea Război...
Ford a fost la un pas să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.