Creatorul de moda Karl Lagerfeld va lansa o colectie vestimentara pentru copii, in primavara anului viitor, sub brandul omonim, informeaza hollywoodreporter.com.

Liniile vestimentare "inspirate de rock 'n' roll" vor fi create pentru sezoanele primavara-vara si toamna-iarna, vor include si o colectie de accesorii si vor fi disponibile pentru baieti si fete, de la nou-nascuti pana la varsta de 16 ani. Colectia Karl Lagerfeld Kidswear "ne ofera ocazia unica de impartasire a ADN-ului nostru elegant, simbolic si ironic cu un public mai larg", a declarat presedintele-director general al casei de moda Lagerfeld, Pier Paolo Righi, scrie MEDIAFAX.

Karl Lagerfeld, in varsta de 81 de ani, este unul dintre cei mai importanti creatori de moda ai sfarsitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de moda, printre care Chanel, la care in prezent este designer principal, dar si Chloé si Fendi, unde este director de creatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.