Antonio Banderas a cumparat drepturile de ecranizare a unui scenariu si lucreaza in prezent la adaptarea acestuia intr-un serial TV de fictiune, pe care intentioneaza sa il lanseze in 2016.

Industria de televiziune atrage tot mai multe staruri de cinema. Dupa Matthew McConaughey in "True Detective", Kevin Spacey in "House of Cards" si Scarlett Johansson in "Custom of the country", un alt actor celebru de la Hollywood, Antonio Banderas, intentioneaza sa debuteze in televiziune.

Intervievat de jurnalistii de la Télé Cable Sat, actorul spaniol a dezvaluit faptul ca lucreaza in prezent la proiectul unui serial de televiziune. "As putea foarte bine sa fiu actorul principal, regizorul sau producatorul serialului"
. Antonio Banderas, care a cumparat drepturile asupra unui scenariu original, lucreaza in prezent la o prima schita a scenariului adaptat pentru TV si a spus ca unele dintre noile seriale de televiziune, precum "House of Cards" si "True Detective", i-au insuflat dorinta de a se lansa la randul lui in industria TV.

Actorul spaniol, care spera sa isi lanseze noul serial in 2016, nu a oferit jurnalistilor alte detalii despre acest proiect.

De asemenea, Banderas a raspuns destul de evaziv atunci cand a venit vorba despre zvonurile care inconjoara urmatorul proiect de serial TV pe care Pedro Almodovar il va realiza pentru platforma online Netflix. Intrebat de jurnalisti daca va face parte din distributia acelui serial, actorul a spus: "Discutam adeseori impreuna. El lucreaza la un nou film in cel mai mare secret si ar fi in stare sa imi dea foc daca va dau detalii despre asta!".

Antonio Banderas a aparut recent in filmul "Pielea in care traiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar. In ultimii ani, Antonio Banderas, care a fost casatorit cu actrita americana Melanie Griffith, a jucat in special in productii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a facut in "Masca lui Zorro", dar a bucurat si copiii, imprumutandu-si vocea motanului aventurier din seria "Shrek" si din filmul "Motanul incaltat/ Puss in Boots".

Citeste si:
Parinti si copii talentati: Don Johnson, Melanie Griffith si Dakota...
Parinti si copii talentati:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.