Cantareata americana Anastacia revine in Romania pentru a sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 29 iunie, show-ul facand parte din turneul mondial al artistei, "Resurrection Tour 2015", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Admiratorii cantaretei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar si piese de pe cel mai nou material discografic.

Anastacia Lyn Newkirk, nascuta pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cantareata americana de muzica pop-soul cu influente rock, renumita pentru vocea ei puternica. Albumul ei de debut, "Not that kind", care include piesa "I'm Outta Love", a avut un succes imens, ocupand primul loc in topurile muzicale din opt tari din Europa, Asia si Oceania. Urmatoarele doua albume au avut si ele succes, consolidandu-i statutul de vedeta. In total, discurile sale s-au vandut in peste 30 de milioane de copii.

Artista este cunoscuta pentru vocea grava si abilitatea de a atinge note muzicale inalte, fiind incadrata in grupul sopranelor dramatice. Cu peste 30 de milioane de discuri vandute si o serie de hituri, precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues", "Left Outside Alone" si "Pieces of a dream", Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din intreaga lume, se arata in comunicatul citat.
Albumul "Resurrection", lansat in mai 2014, s-a bucurat de succes critic si comercial, fiind al saselea clasat in top zece albume in Italia si al cincilea in top zece albume din Regatul Unit. Piesa principala a albumului, "Stupid Little Things", lansata pe 4 aprilie 2014, a ajuns pe primele pozitii in topurile din Belgia si Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerand-o "o revenire exceptionala" si, totodata, dovada ca Anastacia este o adevarata supravietuitoare, scrie MEDIAFAX.

Vocea Anastaciei este considerata de MTV Asia "un miracol", intrucat ea este specifica persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerata de unii fani "o Janis Joplin moderna", in timp ce publicatia The New York Times o socoteste ca fiind un artist charismatic si un "fenomen vocal".

Cantecul de debut al artistei, "I'm Outta Love", combina elementele muzicale din stilul dance si cel funk. Muzica inclusa pe albumele "Not That Kind" si "Freak of Nature" se incadreaza in genul pop, insa majoritatea compozitiilor de pe acestea includ influente din stiluri diferite. In urma experientei cancerului mamar, Anastacia a simtit nevoia de a se reinventa, dand nastere stilului "sprock", o alaturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock si soul. Cel de-al treilea album, "Anastacia", este dominat de acest stil, la el adaugandu-se influentele muzicii R&B.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie vor fi puse in vanzare de miercuri, prin Eventim, in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, precum si online, prin www.eventim.ro. Pana pe 10 martie, se vor putea achizitiona bilete la preturi speciale, care difera in functie de categorie: VIP - 400 de lei, categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei.
Anastacia a mai concertat in Romania, in septembrie 2009, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.