Shirley Manson, solista trupei Garbage, l-a criticat foarte dur pe rapperul Kanye West, numindu-l "idiot rasfatat", pentru incidentul de la gala Grammy, cand artistul s-a urcat pe scena in momentul in care Beck a primit premiul pentru "albumul anului", declarand apoi ca Beyonce merita distinctia.

Shirley Manson a publicat pe pagina sa de pe platforma online Facebook un mesaj in care il numeste pe rapperul american "idiot rasfatat" si spune ca acesta face de ras industria muzicala, informeaza variety.com.

"Draga Kanye West, TU esti cel care este foarte ocupat in a arata lipsa de respect vietii artistice. Tu arati lipsa de respect fata de propriile talente si, mai important decat atat, arati lipsa de respect fata de talentul, munca depusa si tenacitatea tuturor artistilor, atunci cand te legi atat de nepoliticos si de salbatic de un artist atat de apreciat si de modest precum BECK. Asta te face sa fii mic si meschin si rasfatat. In incercarea ta de a reduce importanta unui mare talent in defavoarea unui alt talent, iti bati joc de toti muzicienii si de toata muzica, de toate genurile muzicale, inclusiv de muzica ta. Maturizeaza-te si nu mai arunca jucariile peste tot. Nu faci decat sa fii perceput ca un idiot total", a scris Shirley Manson. Ea a precizat: "Sunt sigura ca Beyonce nu are nevoie sa lupti tu pentru ea. Se pare ca se descurca foarte bine de una singura".

Kanye West a urcat brusc pe scena, duminica seara, atunci cand Beck a primit premiul Grammy la categoria "Albumul anului" cu materialul discografic "Morning Phase" la ceremonia ce a avut loc la Staples Center din Los Angeles si toata lumea a crezut ca rapperul se distreaza, ironizand propriul comportament din 2009. Atunci, artistul a intrerupt discursul de multumire al cantaretei Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards, premiata in defavoarea lui Beyonce. De aceasta data, rapperul a spus ca a fost cat se poate de serios si ca decizia organizatorilor de a nu o premia pe buna lui prietena Beyonce a reprezentat "o palma in plina fata", scrie MEDIAFAX.

Dupa acest incident, Kanye West, care a urcat pe scena dar, de aceasta data, nu l-a intrerupt pe Beck, a declarat pentru E! News: "Stiu doar ca organizatorii galei Grammy, daca vor ca artistii adevarati sa revina si in anii urmatori, atunci trebuie sa inceteze sa se joace cu noi. Noi nu ne vom mai juca cu ei. Iar Beck trebuie sa respecte arta si ar fi trebuit sa ofere premiul sau lui Beyonce".

Citeste si:
Licitație pentru pantofii de sport ai rapperului Kanye West. Cât...
Licitație pentru pantofii de...

"Pentru ca, atunci cand continui sa reduci tot mai mult arta si sa nu respecti maiestria si plesnesti oamenii in fata dupa ce ei au oferit un episod muzical monumental, devii lipsit de respect fata de inspiratie. Iar noi, ca muzicieni, trebuie sa-i inspiram pe oamenii care merg la munca in fiecare zi, iar ei asculta acel album al lui Beyonce si simt ca albumul ii transporta intr-o alta lume", a adaugat rapperul american.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau, al saselea, este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Citeste si:
Taylor Swift a fost hărțuită din nou! Ce a pățit cântăreața
Taylor Swift a fost hărțuită...

Shirley Manson, in varsta de 48 de ani, este o cantareata, compozitoare si actrita de origine scotiana, care traieste la Los Angeles, si este cunoscuta la nivel international ca solista a trupei de muzica rock alternativ Garbage.

Garbage este o trupa americana de rock alternativ care a lansat o serie de single-uri de succes, printre care "Stupid Girl" si "Only Happy When It Rains", in anii 1995 si 1996. Albumul de debut al formatiei "Garbage" s-a vandut in 4 milioane de exemplare si a fost recompensat cu dublu disc de platina in Marea Britanie, SUA si Australia. Garbage a castigat trofeul pentru cel mai bun debut la MTV Europe Music Awards in 1996. Cele cinci albume de studio ale trupei s-au vandut pana in prezent in peste 17 milioane de exemplare. Cel mai recent album este intitulat "Not Your Kind of People" si a fost lansat in 2012. Garbage a sustinut un concert si in Romania in 2012, in cadrul festivalului B'estfest de la Bucuresti.

Citeste si:
Black Coffee a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album de...
Black Coffee a câștigat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.