David Beckham a lansat in colaborare cu UNICEF un nou proiect umanitar, prin intermediul caruia fostul fotbalist englez intentioneaza sa stranga bani in favoarea copiilor saraci din lumea intreaga, informeaza contactmusic.com.

David Beckham, care are patru copii cu sotia sa, Victoria Beckham, spune ca isi doreste ca propriii copii sa fie mandri de el. Lansarea acestui proiect umanitar, denumit "7: The David Beckham UNICEF Fund", a avut loc luni, la Londra. Cifra din numele proiectului - 7 - este numarul pe care David Beckham il purta pe tricou cu ocazia meciurilor sustinute pentru echipa nationala a Angliei.

Fostul fotbalist britanic, ajuns intre timp la varsta de 39 de ani, este ambasador al bunavointei pentru UNICEF de peste 10 ani si a participat la numeroase actiuni de caritate in beneficiul copiilor saraci din lumea intreaga, scrie MEDIAFAX.

Paloma Escudero, de la Global Management Team din cadrul UNICEF, a spus: "David Beckham a contribuit la cresterea gradului de constientizare in randul populatiei in legatura cu principalele pericole care ii pandesc pe copii - inclusiv malnutritie, Ebola si SIDA - si a calatorit alaturi de reprezentantii UNICEF in Sierra Leone, Africa de Sud, Thailanda si, recent, in Filipine, unde a contribuit la strangeri de fonduri ce au fost vitale pentru copiii afectati de taifunul Haiyan". "Prin intermediul «7: The David Beckham UNICEF Fund» vom putea sa actionam impreuna pentru a genera schimbari pozitive pentru copii", a adaugat ea.

David Beckham s-a casatorit cu Victoria Adams, membra in fostul grup pop Spice Girls, pe 4 iulie 1999, iar cei doi au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.