Politistii americani au demarat o investigatie in legatura cu evenimentele care au dus la descoperirea in stare de inconstienta a fiicei lui Whitney Houston, iar Nick Gordon, este considerat principalul suspect.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru tmz.com ca Bobbi Kristina prezenta, la momentul descoperirii sale, o serie de rani, care au starnit interesul autoritatilor. Natura ranilor nu este cunoscuta. Mai multe surse au confirmat insa faptul ca Bobbi Kristina ar fi fost tratata cu violenta in trecut de catre iubitul sau, Nick Gordon.

Politia investigheaza posibilitatea ca inainte cu o ora de a fi descoperita in cada, scufundata in apa, Bobbi Kristina sa fi fost implicata intr-o altercatie. Max Lomas, cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina in cada, a sosit acasa la aceasta in jurul orei 9.00, sambata trecuta. Lomas a declarat ca a petrecut mai mult timp cu Nick Gordon, dar nu a vazut-o pe Kristina si ca i s-a spus ca aceasta era in dormitorul ei. Nick Gordon ar fi disparut la un moment dat, iar Lomas nu s-a interesat de ceea ce face barbatul.

Ulterior, dupa ora 10.00, un angajat al unei companii de cablu a sosit la domiciliul lui Bobbi Kristina Brown, iar Max Lomas i-a permis acestuia accesul in casa, in conditiile in care nu stia unde se afla Nick Gordon. Angajatul companiei de cablu a spus ca are nevoie de acces in dormitor, astfel ca Max Lomas l-a lasat in camera si a descoperit-o pe Bobbi Kristina in cada. Lomas a strigat dupa Gordon, care a sosit in fuga si a inceput sa execute manevre de resuscitare.

Max Lomas sustine ca Nick Gordon ar fi facut curatenie in casa si ar fi indepartat pete de sange. Politistii i-au interogat pe Nick Gordon si pe Max Lomas si vor sa vorbeasca din nou cu Lomas, dar avocatul barbatului a cerut ca clientului sau sa i se acorde imunitate inainte de a vorbi din nou. Pana vineri dimineata, Max Lomas nu obtinuse imunitate si nici nu vorbise din nou cu politistii.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Nick Gordon si-a angajat de asemenea un avocat. Pe de alta parte, rapperul Bobby Brown a negat zvonurile potrivit carora Bobbi Kristina Brown, fiica lui si a regretatei cantarete Whitney Houston, ar fi fost deconectata de la aparatele de mentinere a functiilor vitale. Acesta a mai spus ca spera ca Dumnezeu va face un miracol si ii va salva fiica.

Aceasta idee nu este insa impartasita si de medicii americani, care i-au spus ca situatia medicala a lui Bobbi Kristina nu se va ameliora, iar deconectarea de la aparatele de mentinere a functiilor vitale ar fi decizia cea mai potrivita.

Insa Bobby Brown si familia Houston, care au credinte religioase profund inradacinate, cred ca medicii americani nu au luat in calcul miracolele facute de Dumnezeu, iar cele doua familii au asistat in trecut la astfel de "miracole". Bobby Brown spune ca un membru al familiei sale a reusit sa revina la viata dupa ce a petrecut opt zile intr-o coma profunda.

Citeste si:
Rezultatele autopsiei fiicei lui Whitney Houston vor fi facute publice
Rezultatele autopsiei fiicei...

Intre timp, membrii celor doua familii, Brown si Houston, s-au adunat la spitalul din Atlanta unde este internata Bobbi Kristina, pentru a participa la sesiuni de rugaciuni alaturi de patul acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.