Actrita Jessica Alba s-a ranit in timpul filmarilor din Thailanda pentru filmul de actiune "Mechanic: Resurrection", cand o scena de lupta nu a mers exact cum era planuit, iar vedeta si-a fracturat degetul mic de la un picior, potrivit contactmusic.com.

"Filmam pentru o pelicula de actiune si mi-am fracturat degetul mic. Ma luptam cu un tip urias. Tipul asta m-a trantit de cateva ori, dar m-am razbunat destul de bine. L-am lovit in burta de cateva ori pentru asta", a declarat Jessica Alba, potrivit MEDIAFAX.

Actrita s-a chinuit sa poarte pantofi cu tocuri inalte in cadrul unei aparitii promotionale in emisiunea The Ellen DeGeneres Show, care a fost difuzata vineri, dar a marturisit ca ii este destul de greu sa ascunda faptul ca o doare piciorul.

"Nu stiam daca sa port sau nu tocuri venind aici, pentru interviu, dar toata greutatea corpului este pe partea din fata a piciorului. Doare foarte tare!", s-a plans actrita.

Premiera filmului "Mechanic: Resurrection" este programata pentru anul 2016.

Jessica Alba, in varsta de 33 de ani, a devenit cunoscuta mai ales datorita aparitiei in filmele "Sin City/ Frank Miller's Sin City" si "Sin City: Am ucis pentru ea/ Sin City: A Dame to Kill For". A mai jucat in pelicule precum "O familie de cosmar/ Little Fockers", "Ucigas in mine/ The Killer Inside Me", "Cum sa evadezi de pe Pamant/ Escape from Planet Earth" si "Machete: Ucigas meserias/ Machete Kills".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.