Actuala sotie a cantaretului Bobby Brown, fostul sot al regretatei Whitney Houston, este insarcinata in patru luni, artistul confirmand informatia la insistentele presei, pe cand o vizita pe fiica sa, Bobbi Kristina, internata in spital si plasata in coma artificiala, potrivit contactmusic.com.

Bobby Brown trece printr-o perioada dificila, impartindu-se intre bucuria privind viitorul sau copil, al doilea cu actuala sotie, Alicia Etheredge, si grijile fata de starea de sanatate a lui Bobbi Kristina, in varsta de 21 de ani, fiica sa si a regretatei Whitney Houston, comenteaza tmz.com.

Bobbi Kristina este internata intr-un spital din Atlanta, dupa ce a fost gasita, sambata, cu fata in jos in cada, in casa sa, iar in prezent este in stare de coma indusa si functiile sale cerebrale sunt diminuate, scrie MEDIAFAX.

Bobby Brown, in varsta de 46 de ani, mai are un fiu, Cassius, in varsta de cinci ani, cu actuala sa sotie, Alicia Etheredge, cu care s-a casatorit in 2012. Cantaretul mai are trei copii din relatii anterioare. Vestea privind sarcina, aflata in luna a patra, a Aliciei Etheredge a fost confirmata de cei doi soti cand acestia au mers in vizita la Bobbi Kristina, care este internata la Emory University Hospital. Reporterii au observat burtica de gravida a Aliciei Etheredge, iar aceasta si sotul sau au confirmat informatia.

Bobby Brown s-a casatorit cu Whitney Houston in 1992, iar in 1993 s-a nascut fiica lor, Bobbi Kristina. Casnicia celor doi a durat 14 ani si a fost dominata de scandaluri de infidelitate, droguri si violenta domestica. Divortul dintre Brown si Houston s-a pronuntat oficial pe 24 aprilie 2007, iar cantareata a obtinut custodia fiicei fostului cuplu. Whitney Houston a fost gasita moarta in cada din baia camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie 2012, cauza oficiala a decesului fiind inec accidental din cauza unei boli de inima si a consumului de cocaina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.