Lady Gaga a publicat pe reteaua de socializare Instragam doua fotografii care o prezinta intr-un studio de inregistrari alaturi de Paul McCartney, confirmand astfel speculatiile despre o colaborare muzicala a cantaretei americane cu fostul star al trupei The Beatles, informeaza billboard.com.

Mike McCready, chitaristul trupei Pearl Jam, apare si alaturi de cei doi artisti intr-una dintre cele doua fotografii. "Am avut o frumoasa sesiune de inregistrari cu Sir Paul McCartney si cativa prieteni", a scris artista americana in textul care insoteste prima fotografie, care o prezinta alaturi de Paul McCartney si un grup numeros de instrumentisti. "Am lucrat la unul dintre multele proiecte secrete ale sale! Muzicieni fantastici, vibratie buna si multe zambete", a continuat Lady Gaga.

Lady Gaga a publicat apoi o a doua fotografie, care o prezinta doar alaturi de Paul McCartney, iar textul care ilustreaza imaginea face referire la prima conversatie a artistei americane cu legendarul muzician britanic: "Intotdeauna ma simt bine alaturi de prietenii mei. Nu voi uita niciodata momentul in care el mi-a telefonat anul trecut pentru a lucra impreuna, iar eu am inchis telefonul, pentru ca am crezut ca era o farsa!".

Paul McCartney pare sa prefere in ultima vreme colaborarile muzicale inedite, cu artisti in voga, dar mult mai tineri. Astfel, artistul britanic a inregistrat alaturi de Rihanna si Kanye West un single, "FourFiveSeconds", al carui videoclip a fost lansat marti, scrie MEDIAFAX.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare. Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.

Citeste si:
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată de producătorul său când...
Lady Gaga a dezvăluit că a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.