Comedia "Nuntasi de inchiriat/ The Wedding Ringer" a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend.

Pelicula, distribuita de InterCom Film Distribution, ii are in distributie pe Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco si Josh Gad si prezinta povestea lui Doug, care urmeaza sa se insoare, dar nu are niciun prieten pe care sa il desemneze cavaler de onoare. Viitorul mire decide sa apeleze la serviciile unei firme, iar ce urmeaza pare sa fie mai mult decat si-a dorit.

Locul al doilea a revenit lungmetrajului "Joc periculos/ Wild Card", de Simon West, cu incasari de 435.204.07 de lei, de vineri pana duminica, potrivit cinemagia.ro. Filmul, distribuit de Ro Image 2000, ii are in distributie pe Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara si Milo Ventimiglia, iar actiunea se petrece in Las Vegas, cu trei zile inainte de Craciun, cand orasul e mort si deprimant. O fata batuta si plina de sange e aruncata dintr-o masina la o curba si lasata sa moara. Dar ea se incapataneaza sa ajunga la urgente, unde tot ce mai poate spune e "Nick". Nick sa fie individul care i-a facut asta? Filmul de actiune a fost vizionat de 21.889 de spectatori, in weekendul de premiera.

"The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game", de Morten Tyldum, care prezinta destinul incredibil al matematicianului britanic Alan Turing, savantul care a reusit sa descifreze codurile naziste, dar care a fost persecutat de guvernul din propria tara pentru faptul ca era homosexual, s-a clasat pe locul al treilea, cu incasari de 346.211 de lei. Pelicula, nominalizata la premiile Oscar, este distruibuita de Forum Film Romania si a avut 17.299 de spectatori.

Locul al patrulea a revenit lungmetrajului "Lunetistul American/ American Sniper", de Clint Eastwood, care a avut incasari de 325.292,64 de lei, in al doilea weekend de proiectii. Filmul "Lunetistul american" este inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevarata legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi si incercarea de a fi un sot si un tata model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper. Pelicula, distribuita de Freeman Entertaiment, a fost vizionata de 17.259 de spectatori.

Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

Lungmetrajul de animatie "Cei sase super eroi/ Big Hero 6", de Don Hall si Chris Williams, s-a clasat pe locul al cincilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari 306.217 de lei si 16.135 de spectatori. "Cei sase super eroi", distribuit de Forum Film Romania, spune povestea micului geniu Hiro Hamada, pentru care stiinta robotilor nu are niciun secret, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el sa dezlege itele unui complot criminal ce ameninta cu distrugerea dinamicului si tehnicizatului oras San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii sai, un robot pe nume Baymax, Hiro se alatura unei echipe de luptatori pentru dreptate, dornici sa isi salveze orasul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.