Bobbi Kristina Brown  nu a fost niciodata casatorita legal cu partenerul ei de viata, Nick Gordon.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizata de urgenta weekendul trecut, dupa ce Nick Gordon a descoperit-o fara semne vitale in cada din sala de baie a resedintei lor din Roswell, un oras din statul Georgia.
De atunci, familia Houston a dat publicitatii o declaratie de presa in care a precizat ca Bobbi Kristina, in varsta de 21 de ani, "lupta pentru viata ei" si, potrivit presei americane, a fost transferata de la North Fulton Hospital la Emory University Hospital din Alabama.

Desi familia Houston nu a furnizat presei alte detalii despre starea de sanatate a tinerei, avocatul rapperului Bobby Brown a facut o declaratie marti seara, in care a dorit sa elimine toate confuziile referitoare la statutul civil al fiicei cantaretului: "In prezent analizam evenimentele care au dus la spitalizarea lui Bobbi Kristina. Pentru a corecta o serie de stiri anterioare, trebuie sa va spun ca Bobbi Kristina nu este si nu a fost niciodata casatorita cu Nick Gordon".

Bobbi Kristina a crescut in aceeasi casa cu Nick Gordon , care a fost "adoptat" de celebra cantareata - insa fara forme legale - pe cand fiica ei avea varsta de 12 ani. Cei doi tineri au devenit si mai apropiati dupa decesul cantaretei in 2012 si obisnuiau sa se refere atunci cand vorbeau unul despre celalalt cu apelativele "sot" si "sotie".

Rapperul Bobby Brown a cerut sambata opiniei publice sa respecte viata privata a familiei sale. De asemenea, politia americana a efectuat o perchezitie in resedinta tinerei, cautand droguri, dar nu a descoperit astfel de substante, potrivit TMZ.com.

In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.