Actorul Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul HBO "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", va veni in Romania la cea de-a treia editie a East European Comic Con, care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

La randul sau un mare fan al universului benzilor desenate si al genurilor SF, fantasy si horror, Kristian Nairn va avea multe impresii si povesti de impartasit cu publicul, in afara rolului lui Hodor, fiind o persoana foarte deschisa si vorbareata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Hodor s-a remarcat in "Urzeala tronurilor" prin candoare si devotament fata de familia Stark, fiind protectorul lui Bran Stark si al fratelui sau, Rickon, dupa asaltul asupra Winterfell.

Despre experienta interpretarii lui Hodor, Kristian Nairn a marturisit ca el insusi a suferit de deficiente de auz in copilarie, iar modul in care reusea sa ii inteleaga pe cei din jur l-a pregatit pentru rolul din "Game of Thrones". "Spre deosebire de carti, acolo unde emotiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvant sau situatie, apeland mai mult la imaginatia cititorilor, eu am o calitate in plus: limbajul corpului. In copilarie am avut deficiente de auz si, adesea in scoala, inainte de vindecare, am fost nevoit sa imi dau seama de context si de emotiile oamenilor, privindu-le atent fetele si limbajul corpului. Experienta mea personala mi-a oferit cele mai bune calitati pentru a juca rolul lui Hodor", a declarat actorul.

In plus, actorul de origine irlandeza este si DJ, cunoscut sub numele de Revvlon, iar muzica sa poate fi ascultata pe contul oficial de soundclound: https://soundcloud.com/kristiannairn. La East European Comic Con, timp de trei zile, in perioada 8-10 mai, Romexpo va gazdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate si jocurilor video si de a interactiona cu actori internationali si celebritati din zona online.

In afara de Kristian Nairn, la eveniment va participa si actorul american Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul lui Hercule din serialul omonim, dar si pentru interpretarea capitanului Hunt in "Andromeda". Primele 1.000 de abonamente sunt disponibile la pretul de 49 de lei, urmatoarele 3.000 se vor putea cumpara cu 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei. Biletele pot fi achizitionate din retelele My Ticket si Eventim.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Kristian Nairn este nascut pe 25 noiembrie1975 in Irlanda de Nord. El este un cunoscut DJ, cantand alaturi de formatii precum Scissor Sisters. De asemenea, Nairn a mai jucat in documentarul "Treasure Trapped", de Alex Taylor, si in serialul de televiziune "Ripper Street".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.