Kylie Minogue va juca in serialul de televiziune american "Young & Hungry", in care va interpreta rolul iubitei personajului jucat de Jonathan Sadowski, afirma presa internationala.

Artista pop va aparea in calitate de invitat special in doua episoade din acest serial, in care va interpreta rolul jurnalistei Shauna, care se indragosteste de Josh, personajul interpretat de Jonathan Sadowski. Daca audientele pentru acele episoade vor fi pe masura asteptarilor, atunci personajul jucat de Kylie Minogue ar putea avea o prezenta constanta in serial, iar Shauna ar putea deveni "o rivala" a unei protagoniste a show-ului, Gabi, interpretata de Emily Osment, scrie MEDIAFAX.

Serialul "Young & Hungry" prezinta viata de zi cu zi a unui bogat si tanar antreprenor american, Josh, care o angajeaza pe postul de bucatar personal al sau pe Gabi, o tanara care este blogger culinar. Dorind cu disperare sa isi pastreze noul loc de munca, Gabi trebuie sa isi dovedeasca abilitatile in fata lui Josh si a asistentului sau Elliot (interpretat de Rex Lee), care ar fi preferat un bucatar celebru pentru acel post. Serialul are la baza evenimentele reale din viata lui Gabi Moskowitz, o tanara care este blogger culinar din San Francisco.

Al doilea sezon al acestui sitcom american va debuta pe postul american ABC in luna martie.

Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita cu un rol in serialul australian "Neighbours". Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" - care a ocupat primul loc in topul australian timp de sapte saptamani - si "I Should Be So Lucky", Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" si "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Artista a concertat la Bucuresti, in 2008, in cadrul turneului KYLIEX2008.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.