Lindsay Lohan si mama ei, Dina, au dat in judecata, luni, televiziunea Fox, alaturi de prezentatorul TV Sean Hannity si comentatoarea TV Michelle Fields, pe care i-au acuzat de defaimare, in urma unor comentarii facute de Fields, potrivit carora actrita si mama ei ar consuma cocaina impreuna.

Potrivit unei plangeri depuse la Tribunalul statului New York din Manhattan, Michelle Fields a facut acest comentariu in emisiunea prezentata de Sean Hannity pe 4 februarie 2014, la doua zile dupa ce actorul Philip Seymour Hoffman a murit din cauza unei supradoze cu heroina, informeaza Reuters. Comentariul a fost facut de Michelle Fields intr-un moment al emisiunii in care invitatii din platou vorbeau despre vedete precum Whitney Houston, Elvis Presley si Amy Winehouse, ale caror decese au fost asociate cu abuzul de droguri, se afirma in aceeasi plangere depusa la tribunal.

Actrita si mama ei considera ca dupa ce Michelle Fields a afirmat ca ar fi "un fapt lipsit de orice dubiu" ca Lindsay si Dina Lohan au consumat impreuna cocaina, acel comentariu, alaturi de subiectul abordat in acea emisiune, au condus la "o aluzie total iresponsabilia si malitioasa", care ar fi sugerat ca Lindsay Lohan, in varsta de 28 de ani, ar putea fi urmatoarea vedeta al carei nume va fi adaugat pe "lista necrologului destinat celebritatilor". Reprezentantii Fox News, o unitate a grupului Twenty-First Century Fox Inc., au spus: "Avocatii nostri nu au terminat inca analiza acestui caz, asadar nu putem sa facem niciun comentariu".

Lindsay Lohan si mama ei cer instantei sa le atribuie daune financiare pentru defaimare si intentia de inducere a unui stres emotional. De asemenea, reclamantele au solicitat ca emisiunea difuzata de Fox pe 4 februarie 2014 sa nu mai fie difuzata si nici distribuita in alte retele, scrie MEDIAFAX.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand apogeul in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".
Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezenta mai mult in presa din cauza scandalurilor in care a fost implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, decat pentru reusitele actoricesti. Recent, actrita a interpretat-o pe Elizabeth Taylor in lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care insa nu a fost receptat favorabil de critici.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.