Actorul american Bradley Cooper, care are o relatie de doi ani cu modelul britanic Suki Waterhouse, cauta o locuinta in Londra, unde sa se mute impreuna cu iubita sa, potrivit unor declaratii facute de surse apropiate cuplului, informeaza dailymail.co.uk.

Starul hollywoodian, in varsta de 40 ani, cauta o locuinta in Londra pentru el si iubita lui, Suki Waterhouse, in varsta de 23 ani. Totodata, Bradley Cooper urmeaza sa stea in capitala Marii Britanii, timp de 12 saptamani, in luna mai, pentru a juca in spectacolul "The Elephant Man" in West End. "A fost dintotdeauna visul lu Bradley sa joace pe West End, dar inseamna ca se va muta si cu Suki", a declarat o sursa pentru tabloidul The Sun.

Apropiatii cuplului spun ca Bradley Cooper este foarte indragostit de Suki Waterhouse. "Bradley este indragostit total. Toata familia lui o indrageste pe ea si, cel mai important, a fost acceptata de mama lui, Gloria", a mai declarat sursa citata.

Despre cei doi, care au inceput sa se intalneasca in februarie 2013, s-a zvonit ca isi cauta o locuinta inca de anul trecut, dar s-a crezut ca acestia "vaneaza" o casa in Los Angeles, astfel incat actorul american sa fie aproape de mama sa - dupa decesul tatalui sau, in 2010.
La randul sau, Suki a marturisit ca este incantata sa se mute cu actorul american, precizand anterior ca este pregatita "sa aiba o casa" si sa-si intemeieze o familie. "Eu nu locuiesc nicaieri. Suntem tigani nomazi - (locuinta, n.r.) este oriunde lucram. Dar sunt disperata sa am o casa", a declarat Suki Waterhouse, intr-un interviu realizat anul trecut.

Starul hollywoodian si iubita lui, modelul Suki Waterhouse, s-au cunoscut la gala Elle Style Awards. La inceputul lunii iulie 2014, cele doua vedete au fost vazute impreuna in restaurantul The Chiltern Firehouse din Londra purtand verighete identice. Totusi, de atunci actorul si iubita lui nu au mai fost vazuti purtand acele verighete din aur, insa au continuat sa depuna eforturi pentru a face ca relatia lor la distanta sa functioneze si au calatorit de multe ori cu avionul, intre Londra si Los Angeles, pentru a se intalni si a petrece astfel cat mai mult timp impreuna, scrie MEDIAFAX.

Suki Waterhouse, in varsta de 23 de ani, spune ca a fost impresionata imediat de starul francizei "Marea mahmureala" si ca primul lucru care a atras-o la el au fost miscarile acestuia de pe ringul de dans. La randul sau, Bradley Cooper a vorbit de mai multe ori in trecut despre dorinta lui de a-si intemeia o familie si de a avea copii. "Mi-ar placea sa fiu tata intr-o zi. Imi pare rau ca tatal meu nu va fi prezent sa-si vada nepotii, dar el stie ca a fi tata era ceva ce imi doream. Acesta este urmatorul pas mare in viata mea", a declarat Bradley, pentru revista Square Mile.

Citeste si:
Fila: pentru cei care vor să iasă în evidență. Alege modelul...
Fila: pentru cei care vor să...

Bradley Cooper a devenit celebru gratie rolului Will Tippin din serialul de succes "Alias", dar si al celui din surprinzatoarea comedie "Marea mahmureala/ The Hangover", lansata in 2009. Actorul a mai putut fi vazut pe marile ecrane in "Scenariu pentru happy-end", "Teapa in stil american" si "Loveste si fugi".

De asemenea, Bradley Cooper a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pe 2015, pentru prestatia sa din filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.