Julio Iglesias va concerta din nou in Romania, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, si pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le pregateste romanilor o surpriza. Pana la momentul la care surpriza va fi anuntata public, artistul a facut un prim-pas si a inclus Romania in programul turneului "World Tour 2015", anuntand astfel doua concerte, se arata in comunicatul remis MEDIAFAX.

Astfel, Julio Iglesias va sustine un concert pe 20 mai, la Sala Palatului din Capitala, organizat de Arta Scenei, urmand ca, pe 22 mai, sa-i incante pe toti admiratorii din Ardeal, cu o alta reprezentatie, la Sala Polivalenta din Cluj, organizata sub egida Quantum Media. "Nu e recunostinta mai mare pentru viata unui artist ca atunci cand oamenii te lasa sa te intorci in locurile in care ai mai fost si alta data", a declarat Julio Iglesias.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias il va sustine la Bucuresti vor fi puse in vanzare, incepand de miercuri, si vor fi disponibile prin Eventim in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, precum si online, prin www.eventim.ro, la preturi variabile, in functie de categorie, astfel: VIP - 550 de lei, categoria I - 490 de lei, categoria a II-a - 400 de lei, categoria a III-a - 360 de lei si categoria a IV-a - 280 de lei.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei peste 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Julio Iglesias a sustinut mai multe concerte sold-out atat in Bucuresti, cat si in tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.