Kim Kardashian si surorile sale, Kourtney si Khloe, au lansat gama de produse de ingrijire a parului Kardashian Beauty Hair.
Gama de produse contine, printre altele, o placa de indreptat parul, un uscator si creme, spuma de par, sampon si balsam dedicat fiecarui tip de par. Vedeta TV Kim Kardashian, in varsta de 34 de ani, casatorita cu rapperul Kanye West, a publicat pe contul sau de pe platforma Instagram o fotografie cu produsele din gama Kardashian Beauty Hair si un text care anunta lansarea, insotit de o adresa de internet unde fanii pot afla mai multe detalii despre acestea, scrie MEDIAFAX.

Lansarea noilor produse a avut loc la putin timp dupa ce Kim Kardashian si Kanye West au fost alesi drept noua imagine a casei de moda specializata in haute couture Balmain. Kim si Kanye West sunt prieteni apropiati ai directorului de creatie al casei de moda, Olivier Rousteing. Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.


Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai la Florenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.