Serialul "Downton Abbey" se va incheia in 2015, dupa difuzarea celui de-al saselea sezon, potrivit mai multor surse citate de presa britanica.

Acest serial britanic de mare succes, cu o actiune plasata la inceputul secolului al XX-lea si al carui prim sezon a fost difuzat in 2010, se va incheia in toamna acestui an, iar creatorul sau, Julian Fellowes, va putea astfel sa se concentreze asupra unui nou serial TV, productia americana "The Gilded Age". De asemenea, vedetele acestui serial produs de postul britanic ITV, inclusiv Michelle Dockery si Hugh Bonneville, au fost vazute de curand in Statele Unite la diverse intalniri cu producatori americani cu care au discutat despre viitoarele lor colaborari.

"E un secret deja cunoscut, «Downton Abbey» se va incheia in acest an. Unii dintre actorii din distributie au lasat sa se inteleaga ca vor fi liberi sa joace in alte proiecte dupa vara acestui an. Unii sunt interesati de proiecte in Statele Unite, unde «Downton Abbey» este la fel de popular ca si in Marea Britanie", a dezvaluit o sursa pentru tabloidul Daily Mirror.

"Joanne Froggatt, Edith Carmichael si Allen Leech au mers la Los Angeles pentru a participa la o ceremonie de decernare a unor premii, saptamana trecuta, si avut acolo o serie de intalniri pentru a discuta despre viitoarele lor roluri in cinema si televiziune", a adaugat aceeasi sursa, scrie MEDIAFAX.

Vedetele serialului "Downton Abbey" au participat duminica seara la gala Screen Actors Guild Awards, organizata la Los Angeles, unde serialul britanic a castigat pentru a doua oara premiul pentru cea mai buna distributie-drama. Un purtator de cuvant al postului ITV a declarat pentru MailOnline: "Nu putem sa comentam informatii speculative despre programele noastre".

Vineri, Robert Greenblatt, presedintele NBC Entertainment, a dezvaluit intr-o conferinta de presa organizata de Television Critics Association ca Julian Fellowes va incepe in curand sa lucreze pentru "The Gilded Age", un nou serial de epoca, care va prezenta aventurile si viata sociala a membrilor unor familii bogate si rivale din New York-ul secolului al XIX-lea. Cel de-al saselea sezon al serialului "Downton Abbey" a fost confirmat deja de postul ITV, care nu a precizat insa daca aceasta productie TV va continua si in anul viitor.

Citeste si:
Cum s-a schimbat viața lui George Mihăiță, după ce a apărut în...
Cum s-a schimbat viața lui...

Actiunea serialului britanic de mare succes "Downton Abbey", difuzat pe postul ITV, se petrece pe domeniul fictiv Downtown Abbey, in castelul din tinutul Yorkshire al contelui si contesei de Grantham si urmareste viata aristocratica a acestei familii si viata servitorilor sai in timpul
domniei regelui George al V-lea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.