Rihanna, Kanye West si Paul McCartney au lansat impreuna, sambata, melodia "FourFiveSeconds", care, in prezent, este disponibila online.

Deocamdata nu se stie daca melodia apartine Rihannei sau lui Kanye West.

Potrivit publicatiei Time, Kanye West a anuntat aceasta lansare, iar producatorul Ty Dolla $ign sustine ca melodia "FourFiveSeconds" va fi inclusa pe viitorul album al artistului. Pe de alta parte, Rihanna s-a folosit de platforma Twitter pentru a-si anunta fanii de lansarea noii piese, pe care, in mare parte, se aude vocea sa. Cantareata i-a facut pe admiratorii sai sa se gandeasca ca va lansa un nou album in curand, cel mai recent material discografic al sau, "Unapologetic", fiind scos pe piata in 2012, scrie MEDIAFAX.

Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" si "Disturbia". Inainte de "Loud", din 2010, cantareata a lansat albumul "Rated R", in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) si "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 120 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sapte premii Grammy.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau, al saselea, este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.