Mötley Crüe a anunta ca "turneul sau final" se va incheia cu un concert de adio, la Los Angeles, pe 31 decembrie 2015, dupa 34 de ani de cariera.

Grupul heavy metal originar din Los Angeles a anuntat intr-o conferinta de presa noile date ale turneului sau de adio, care se va incheia in seara de revelion, la celebrul Staples Center. Trupa Mötley Crüe, compusa din patru membri, Nikki Six, Tommy Lee, Mick Mars si Vince Neil, cu o imagine voit provocatoare, cu infatisare androgina si machiaj omniprezent, a pornit in acest ultim turneu in 2014, iar seria de concerte este programata sa dureze doi ani.

Concertele care vor avea loc anul acesta vor fi extravagante, cu efecte pirotehnice si echipe de tobosari pe scena, in timp ce Tommy Lee va canta la tobe suspendat deasupra scenei. Grupul a anuntat marti noi concerte, printre altele, si in Statele Unite si Canada, din iulie pana in septembrie, in orase in care a cantat si in 2014. Cantaretul hard rock Alice Cooper, simbol al genului glam metal, va fi prezent la cea mai mare parte a concertelor viitoare, scrie MEDIAFAX.

"In ciuda cererii incredibile din partea fanilor nostri, nu putem concerta decat in cateva orase din America de Nord, din cauza deciziei noastre de a incheia acest turneu in 2015", a declarat Nikki Sixx, basistul si principalul compozitor al trupei.

Seria de concerte va include si cinci spectacole in Japonia, show-uri in Australia, Noua Zeelanda si Mexic si participarea la trei festivaluri europene, in Marea Britanie, Suedia si Austria. Trupa, care a vandut peste 100 de milioane de discuri la nivel mondial, a anuntat noua serie de concerte in aceeasi zi in care a lansat un nou single, "All bad things", ce beneficiaza de un videoclip care prezinta marile momente din cariera grupului. Infiintata in 1981, Mötley Crüe este o trupa de glam metal care a reusit sa-si castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului ei album, "Too Fast For Love".

Citeste si:
Rockerul Alice Cooper a incheiat un "pact de moarte" cu sotia sa:...
Rockerul Alice Cooper a...

Rasfatata in America si asteptata cu nerabdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crüe a marcat istoria anilor 1980 cu albume precum "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) si "Girls, Girls, Girls" (1987). Printre piesele celebre ale trupei se numara "If I Die Tomorrow", "Wild Side", "The Saints of Los Angeles", "Girls, Girls, Girls" si "Dr. Feelgood".
Trupa Mötley Crüe a concertat si in Romania, in iunie 2012, la Bucuresti, in festivalul Ost Fest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.