Julianne Moore, nominalizata anul acesta la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, se va ocupa de designul interior al "camerei verzi" din culisele galei de decernare a prestigioaselor premii ale Academiei de film americane, care va avea loc pe 22 februarie.

Revista Architectural Digest, care este sponsor al luxosului spatiu din culisele galei premiilor Oscar incepand din 2003, a anuntat, marti, ca Julianne Moore, nominalizata pentru prestatia din filmul "Still Alice", se va implica in stabilirea stilului de design interior si va participa la alegerea mobilierului celebrei camere verzi din backstage.

Moore, in varsta de 54 de ani, isi va folosi propria experienta legat de "cum este sa fii in culise in noaptea decernarii premiilor Oscar" pentru a se asigura ca vedetele vor beneficia de tot ceea ce ar avea nevoie in timpul prestigioasei gale. Julianne Moore va lucra cu o echipa de arhitecti de interior din cadrul grupului artistic Commune din Los Angeles, dar nu sunt cunoscute detalii despre modul in care va fi amenajat spatiul din culise, scrie MEDIAFAX.

Actrita a mai colaborat cu revista Architectural Digest in 2012, cand gradina casei sale din West Village, New York, a aparut intr-un material dedicat din aceasta publicatie. Jurnalistul Simon Doonan a apreciat atunci calitatile de decorator ale actritei.

"Daca nu ar fi devenit actrita, Julian Moore ar fi putut fi cu siguranta un designer de interior de succes", a spus, in 2012, jurnalistul.

In 2014, rolul de decorator al camerei verzi din culisele galei premiilor Oscar i-a revenit actritei Susan Sarandon, care a colaborat cu arhitectul David Rockwell. Julianne Moore este nominalizata pentru a cincea oara la un premiu Oscar, dupa ce, anul acesta, a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un film-drama, pentru rolul din "Still Alice".

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a mai fost nominalizata la Oscar pentru rolurile din "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfarsitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) si "The Hours/ Orele" (2003). Alaturi de restul distributiei din "Povesti intretaiate/ Short Cuts" (1993), ea a obtinut un Glob de Aur pentru prestatia din aceasta pelicula.

Citeste si:
Academia Americană de Film: Will Smith are 15 zile pentru a trimite...
Academia Americană de Film:...

Printre alte roluri notabile interpretate de Julianne Moore, in cele peste 60 de filme in care a fost distribuita, se numara cele din "Lumea Disparuta: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997), "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" (1998), "Magnolia" (1999), "Hannibal" (2001), "Copiii tatalui/ Children of Men" (2006), "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee" (2009), "Un om singur/ A Single Man" (2009), "Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right" (2010), "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" (2011). Cea de-a 87-a editie a galei Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Actorul Neil Patrick Harris va fi gazda ceremoniei pentru prima data.

Citeste si:
Asa mama, asa fiica! 7 celebritati internationale si mamele lor
Asa mama, asa fiica! 7...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.