Peter Mayhew, actorul britanic care l-a interpretat pe Chewbacca in filmele din seria "Razboiul Stelelor/ Star Wars", a fost spitalizat la sfarsitul saptamanii trecute, din cauza unei pneumonii.

Peter Mayhew, in varsta de 70 de ani, si-a anulat aparitia la un magazin de benzi desenate din Texas, Statele Unite ale Americii, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost internat in spital din cauza unei pneumonii. Sotia actorului britanic i-a linistit pe fani, declarand ca medicii considera ca Mayhew isi va reveni complet si "va fi externat in cateva zile". "Doctorii sunt foarte multumiti de evolutia starii lui de sanatate", a spus sotia vedetei britanice.

Peter Mayhew va intepreta rolul Chewbacca si in continuarea seriei "Razboiul Stelelor", "Star Wars: The Force Awakens", film regizat de J.J. Abrams si care are premiera prevazuta pentru 18 decembrie. Actorul de origine britanica Peter Mayhew, nascut pe 19 mai 1944, la Londra, locuieste in prezent in Texas si a devenit cunoscut mai ales datorita interpretarii personajului Chewbacca din franciza "Razboiul Stelelor/ Star Wars". Pe langa participarea la evenimente dedicate fanilor seriei create de George Lucas, Mayhew a mai jucat in ultimii ani in pelicule ca "Yesterday Was a Lie" (2008), "Antigravity" (2009) si "Killer Ink" (2014). Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.