Actorul Billy Crystal, care in anii 1970 a jucat unul dintre primele personaje gay din istoria televiziunii, considera ca productiile TV contemporane care prezinta scene de sex intre homosexuali "imping lucrurile un pic prea departe", potrivit contactmusic.com.

"Uneori pare ca lucrurile sunt duse un pic prea departe pentru gustul meu, dar nu am sa va spun care sunt acele productii. Sper ca oamenii sa nu abuzeze de chestia asta si nu le mai arunce asa in fata telespectatorilor... incat sa para o chestie banala", a declarat actorul Billy Crystal, in varsta de 66 de ani, potrivit thewrap.com.

Actorul american, care a interpretat rolul lui Jodie Dallas, unul dintre primele personaje gay din istoria televiziunii, in serialul de comedie "Soap", difuzat in anii 1970 de postul ABC, a admis, potrivit sursei citate, ca a avut parte de mult cinism in perioada in care aparea in acest serial, scrie MEDIAFAX.

"Era foarte dificil pe vremea aceea, Jodie a fost de fapt primul personaj gay cu aparitie constanta la un post mare de televiziune si erau alte vremuri, era 1977. Deci, da, a fost ciudat. A fost dur. Jucam in fata unui public prezent acolo, in gradenele studioului, si erau momente cand trebuia sa-i spun lui Bob (personaj din serial, n.r.) «Te iubesc», iar publicul radea nervos. Imi venea sa opresc filmarea si sa le zic «Care e problema?»", a mai spus Crystal.

Actorul Billy Crystal este celebru pentru comediile in care a jucat, romantice si nu numai, de la "Cand Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989), cu Meg Ryan, la "Un tata in plus/ Father's Day", cu Robin Williams, "Viata lui Harry/ Deconstructing Harry", de Woody Allen, "Uriasul meu/ My Giant", cu Gheorghe Muresan, la sfarsitul anilor '90, pana la "Rasfatatii Americii/ America's Sweethearts" (2001), in care a jucat alaturi de o intreaga suita de vedete, ca John Cusack, Julia Roberts si Catherine Zeta-Jones, si "Nasul stresat/ Analyze That" (2002), cu Robert De Niro, continuarea comediei de succes din 1999 "Cu nasu' la psihiatru/ Analyze This".

In februarie 2012, Billy Crystal a prezentat pentru a noua oara gala de decernare a premiilor Oscar.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.