Pilotul John Sundahl, unul dintre fostii iubiti ai cantaretei Britney Spears si cel care a ajutat-o pe aceasta sa renunte la consumul de alcool, a murit saptamana trecuta, in Afganistan, in timpul unui atac al talibanilor.

John Sundahl a murit saptamana trecuta, la varsta de 44 de ani, langa Kabul, in Afganistan, dupa ce elicopterul pe care il pilota a fost lovit de o racheta lansata de talibani.

Vestea mortii sale a afectat-o foarte mult pe cantareata Britney Spears, care a avut o relatie cu John Sundahl in perioada in care artista a suferit o cadere psihologica si consuma alcool si droguri. Britney Spears, in varsta de 33 de ani, l-a intalnit pe John Sundahl la intalnirile asociatiei Alcoolicii Anonimi, in 2007, iar cei doi au format un cuplu pentru scurt timp.

Potrivit mai multor interviuri, fostul pilot a ajutat-o pe Britney Spears in timpul celor mai grele momente din acea perioada si a avertizat-o ca alcoolul ar putea s-o ucida, daca nu se va opri din baut. "I-am spus: «Daca te apuci din nou de baut, nu cred ca o sa mai traiesti. Daca nu vrei sa te abtii pentru tine, fa-o pentru copii »", a declarat John Sundahl pentru National Enquirer, in 2007.

Relatia cantaretei Britney Spears cu John Sundahl s-a terminat dupa cateva luni, dar cei doi au ramas prieteni. Potrivit Dailly Mirror, John Sundahl s-a mutat in Afganistan in 2014, unde a lucrat ca pilot de elicopter, transportand oficialitati spre si dinspre zona de conflict. Vara trecuta, John Sundahl ar fi inceput sa se intalneasca din nou cu Britney Spears. O sursa apropiata cantaretei Britney Spears a declarat pentru Daily Mirror: "Este devastata. Britney credea ca este un barbat foarte dragut".

Cantareata, care are doi copii, Jayden James, in varsta de opt ani, si Sean Preston, in varsta de noua ani, cu fostul sau sot, Kevin Federline, nu a facut niciun comentariu pana in prezent in legatura cu decesul lui John Sundahl.

John Sundhal a fost inmormantat in urma cu cateva zile, la Los Angeles, dupa oficierea unei ceremonii budiste. Britney Spears a fost casatorita de doua ori. Prima data, cantareata s-a casatorit cu prietenul ei din copilarie Jason Alexander, la Las Vegas, in ianuarie 2004, insa casatoria lor a fost anulata dupa doar 55 de ore.

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

Apoi, artista s-a casatorit in 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divortat insa in 2007. Britney Spears a fost apoi logodita cu Jason Trawick, de care s-a despartit insa in februarie 2013. Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston si Jayden James. Insa, de atunci, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului "Circus", in decembrie 2008. Spears a obtinut si o aparitie speciala in serialul de comedie "Glee", dupa un turneu mondial de succes in 2009. In martie 2011, cantareata si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Citeste si:
Munții României, în topul locurilor de vizitat după ridicarea...
Munții României, în topul...

Cel mai recent album al cantaretei, intitulat "Britney Jean", al optulea de pana acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 si contine piese realizate in colaborare cu Will.i.am, producatorul albumului, rapperul T.I. si sora mai mica a lui Britney, Jamie Lynn Spears.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.