Ben Affleck si David Fincher au decis sa colaboreze din nou si sa realizeze impreuna un remake al filmului "Straini in tren/ Strangers on a Train", de Alfred Hitchcock.

Intitulat "Strangers", noul proiect cinematografic al actorului Ben Affleck si al regizorului David Fincher va spune povestea unui star de cinema, aflat in plina campanie de promovare a unui film in sezonul Oscarurilor, al carui avion privat tocmai se defectase, informeaza contactmusic.com. Actorul primeste propunerea de a ajunge la Los Angeles la bordul unui alt avion detinut de un strain bogat si misterios. In filmul original regizat de Hitchcock, intriga oscileaza in jurul a doi straini care se intalnesc in tren si discuta ideea de a face "un schimb de crime" - o idee pe care unul dintre cei doi o si pune in aplicare.

Tinand cont de preferintele regizorului David Fincher pentru filmele noir, "Stranger" va fi cel mai probabil realizat in acelasi stil intunecat ca si pelicula originala din 1951, in care rolurile principale au fost jucate de Farley Granger si Robert Walker. Inainte de acest proiect cinematografic, Ben Affleck va trebui sa incheie filmarile de la "The Accountant for Warner Bros" si, apoi, sa joace si sa regizeze o adaptare cinematografica a cartii "Live By Night" scrisa de Dennis Lehane.

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul caruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, impreuna cu bunul sau prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" si "Despre barbati si nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Disparuta fara urma/ Gone baby gone" si "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, in 2011. Cineastul a fost recompensat in 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat si in care a jucat rolul principal, scrie MEDIAFAX.

In ceea ce il priveste pe David Fincher, regizorul va incepe in curand filmarile de la serialul "Utopia", produs de HBO - un remake al apreciatului serial britanic omonim difuzat de Channel 4. Apoi, cineastul va regiza cel mai probabil "The Girl Who Played with Fire", a doua adaptare cinematografica americana a romanului "Fata care s-a jucat cu focul", al doilea opus din trilogia "Millenium" scrisa de Stieg Larsson.

Citeste si:
10+ lucruri nestiute despre personajele negative din filme
Iti vor parea si mai...

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atat de public, cat si de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.