Karl Lagerfeld, directorul de creatie al casei Chanel, considera ca oamenii care se imbraca elegant ar trebui sa primeasca beneficii financiare suplimentare.

Celebrul creator de moda spune ca actualele beneficii financiare acordate unor celebritati ar trebui sa fie inlocuite printr-un sistem de bonusuri care sa ofere plati suplimentare acelor persoane care fac in mod constant "eforturi pentru a arata mereu cat mai bine". Vorbind, intr-un interviu recent acordat revistei Stylist, despre lucrurile pe care le-ar face daca ar fi un rege, designerul german a spus: "M-as proclama sef al Politiei Modei si as lupta cu inversunare impotriva neglijentei vestimentare".

"Sa fii bine imbracat nu este o chestiune care tine de bani. Beneficiile financiare ale familiilor ar fi inlocuite cu niste bonusuri de mentenanta pentru acele persoane care depun eforturi pentru a se imbraca elegant", a adaugat Karl Lagerfeld. Designerul german, in varsta de 81 de ani, spune ca i-ar placea ca parintii sa isi educe mai mult copiii, pentru ca acest fapt ar reduce numarul persoanelor care sufera de maladii neurodegenerative precum Alzheimer.

"Studiul dictionarelor ar trebui sa fie obligatoriu. O pagina pe zi, asa cum mama ma obliga sa fac atunci cand eram mic, iar parintii ar trebui sa ii testeze pe copii apoi, in timpul serii. As cere ca toata lumea sa invete doua sau trei limbi straine. Sa fii trilingv este esential, iti deschide multe usi, iti deschide mintea si te ajuta sa eviti maladia Alzheimer", a spus directorul de creatie al casei Chanel.

Karl Lagerfeld, celebru nu doar pentru creatiile sale vestimentare, ci si pentru stilul sau extrem de deschis de a vorbi, a spus de asemenea ca dispretuieste oamenii "incuiati la minte", pe care ii considera "idioti".

"As declara razboi idiotilor. Dar si persoanelor needucate care adora sa vorbeasca de sus, oamenilor ingusti la minte si acelora care vor ne intoarcem la epoca in care exista o Germanie de Est si o Germanie de Vest, cu granite inchise si toate celelalte lucruri", a spus Lagerfeld.
Karl Lagerfeld este renumit pentru excentricitatile sale. Presa internationala a afirmat ca renumitul designer german a angajat in 2012 un chelner, a carui singura sarcina era aceea de a-l urma la petreceri, purtand in spatele sau un pahar cu Pepsi Max pe o tava din argint.

Citeste si:
Reinventează-ți stilul cu sneakerși premium
Reinventează-ți stilul cu...

Karl Lagerfeld, in varsta de 81 de ani, este unul dintre cei mai importanti creatori de moda ai sfarsitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de moda, printre care Chanel, la care in prezent este designer principal, dar si Chloé si Fendi, unde este director de creatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.