Cantareata Joni Michell, o legenda a muzicii folk americane, a devenit imaginea oficiala a unei noi campanii lansate de casa de moda Yves Saint Laurent, la varsta de 71 de ani, informeaza hollywoodreporter.com.

Hedi Slimane, directorul de creatie al casei franceze, a gasit o noua muza in persoana celebrei cantarete canadiene, care a devenit noua imagine oficiala a campaniei "Music Project" a casei Yves Saint Laurent. Informatia a fost confirmata joi pe contul de Twitter al casei de moda. Campania este promovata printr-un set de fotografii de tip portret, realizate in alb-negru, care o prezinta pe Joni Mitchell pozand intr-o vesta YSL, palarie si pelerina din piele create de Hedi Slimane. Vedeta canadiana apare de asemenea intr-un set de fotografii realizate in resedinta ei din Bel Air, un cartier din Los Angeles. In noile reclame ale casei Yves Saint Laurent, Joni Mitchell pozeaza alaturi de una dintre chitarele sale.

Artistele trecute de prima tinerete reprezinta noua tendinta adoptata de marile case de moda in ceea ce priveste modelele alese pentru a promova noile campanii publicitare ale acestora. Astfel, scriitoarea Joan Didion, in varsta de 80 de ani, a devenit noua imagine oficiala a brandului Celine, actrita Tilda Swinton, in varsta de 54 de ani, este noua imagine a brandului NARS, iar celebra actrita britanica Helen Mirren, in varsta de 69 de ani, a promovat de curand o campanie a brandului L'Oreal Paris, scrie MEDIAFAX.

Joni Mitchell, al carui nume real este Roberta Joan Anderson, s-a nascut pe 7 noiembrie 1943 in orasul Ford Macleod din provincia canadiana Alberta. Muziciana si pictorita, a lucrat mai intai la Toronto si pe coasta de vest a Canadei si a fost asociata la mijlocul anilor 1960 cu scena folk din New York, inainte de a descoperi noi orizonturi muzicale in anii 1970, cochetand progresiv cu muzica rock si apoi cu jazz-ul. Joni Mitchell a devenit, de asemenea, una dintre cele mai respectate si mai apreciate compozitoare de la sfarsitul secolului al XX-lea, iar albumele sale au fost recompensate cu opt premii Grammy. Versurile ei sunt apreciate pentru poezia lor melodica si abordeaza teme umaniste, precum idealuri sociale si ecologice, care se intrepatrund cu numeroase sentimente personale, marcate de romantism, perplexitate, dezamagire si bucurie.

Citeste si:
Romeo Beckham, noua imagine a casei de modă Yves Saint Laurent
Romeo Beckham, noua imagine a...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.