Khan Bonfils, care s-a remarcat in francizele cinematografice "Razboiul stelelor/ Star Wars" si "James Bond", a murit brusc, luni seara, dupa ce s-a prabusit pe scena in timpul repetitiilor pentru un spectacol de teatru.

Actorul britanic participa la repetitiile pentru un spectacol inspirat din "Infernul" lui Dante, care urmeaza sa aiba premiera in aceasta saptamana la teatrul The Rag Factory din Londra.

Membrii din echipa de productie a companiei Craft Theatre si medicii chemati la fata locului au incercat sa il resusciteze pe actor. "Khan s-a prabusit pe scena in timpul repetitiilor, iar regizorul Rocky Rodriguez Jr. i-a aplicat imediat manevrele de resuscitare", a precizat Chris Hislop, purtatorul de cuvant al acestei companii teatrale.

Cauza decesului actorului britanic nu este deocamdata cunoscuta.

Organizatorii spectacolului spun ca vor continua repetitiile cu un alt actor in locul artistului decedat si spera ca premiera va avea loc sambata seara. Khan Bonfils a interpretat rolul unui gangster in "007: Coordonata Skyfall", un lungmetraj in care rolul super-spionului James Bond a fost jucat de Daniel Craig, si in "007 si Imperiul Zilei de Maine", un film din 1997 din seria "James Bond" in care rolul principal a fost jucat de Pierce Brosnan.

Actorul britanic a interpretat rolul unui maestru Jedi, Saesee Tiin, in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei" (1999), in care i-a avut ca parteneri de afis pe Liam Neeson si Ewan McGregor. S-a remarcat si in alte filme celebre, precum "Lara Croft Tomb Raider: Leaganul Vietii/ Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life" (2003) si "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" (2005), dar si in cateva productii teatrale de succes pe West End, scena dramatica din Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.