Actorii Blake Lively si Ryan Reynolds au devenit de curand parinti, dupa ce actrita americana a nascut, in timpul vacantei de Craciun, primul copil al cuplului, informeaza presa americana, citata de contactmusic.com.

Blake Lively, in varsta de 27 de ani, s-a casatorit cu actorul canadian Ryan Reynolds in septembrie 2012. Cuplul, extrem de discret in ceea ce priveste viata privata, nu a anuntat deocamdata in mod oficial venirea pe lume a primului copil, insa publicatia The New York Post afirma ca vedeta americana a nascut cu putin timp inainte de Revelion, intr-o clinica din orasul Bedford, din statul New York.

Actrita americana si-a anuntat sarcina in luna octombrie, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul ei de lifestyle, Preserve, alaturi de o fotografie a sa afisandu-si silueta de gravida. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively. Blake Lively si actorul canadian Ryan Reynolds, in varsta de 37 de ani, s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai tarziu, s-au casatorit, scrie MEDIAFAX.

Blake Lively a devenit cunoscuta cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenti "Gossip Girl" si s-a remarcat apoi in mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene si o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vietile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", "Orasul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" si "Brutele/ Savages".

Actorul de film si televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu actrita Blake Lively, el a fost casatorit cu Scarlett Johansson, de care a divortat in 2010. Actorul canadian a putut fi vazut in 2012 in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?" si "Asii din maneca".

Citeste si:
Karmen și Bogdan Căplescu, terapie de cuplu după ce au devenit...
Karmen și Bogdan Căplescu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.