Actrita americana Cameron Diaz si rockerul Benji Madden s-au casatorit luni seara, intr-o ceremonie care a avut loc la resedinta lor din Los Angeles, potrivit contactmusic.com.

Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, si Benji Madden, in varsta de 35 de ani, chitarist si vocalist al trupei rock Good Charlotte, au devenit sot si sotie in urma unei ceremonii ce a avut loc la resedinta din Beverly Hills a cuplului, potrivit mai multor relatari ale presei americane. La nunta au fost prezente, ca domnisoare de onoare, actrita Drew Barrymore, prietena apropiata a miresei, Chimene, sora lui Cameron Diaz, Jesse Lutz, asistenta actritei, si Nicole Ritchie, care este casatorita cu fratele geaman al mirelui, Joel Madden.

Sparrow, fiul lui Joel Madden si al lui Nicole Ritchie, a fost responsabil cu pastrarea verighetelor, iar printre cei 100 de invitati la nunta s-au numarat si actritele Reese Witherspoon si Gwyneth Paltrow, DJ-ul Samantha Ronson si coregrafa Robin Antin. Potrivit Entertainment Tonight, Drew Barrymore a organizat in weekend, la resedinta sa, o petrecere pentru Cameron Diaz si celelalte participante la nunta actritei, scrie MEDIAFAX.

Cameron Diaz si Benji Madden au o relatie din vara lui 2014, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul lui Nicole Ritchie, iar informatiile despre logodna celor doi au aparut la inceputul lui decembrie. Informatia privind logodna celor doi nu a fost confirmata oficial de reprezentantii actritei si ai muzicianului.

Actrita Cameron Diaz, al carei cel mai recent film, "Annie", a avut deja premiera in Statele Unite, a mai avut relatii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto si Alex Rodriguez. La randul sau, Benji Madden a avut relatii cu Eliza Doolitle si Holly Monk.

Cameron Diaz, nascuta in 1972, a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie".

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme in care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, alaturi de Leslie Mann si Kate Upton, care a avut premiera in Romania pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distributia caruia fac parte actorii Cameron Diaz si Jason Segel, a avut premiera in cinematografele din Romania pe 18 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.